Yer hizmetlerinden onay aldım üniversitede dikkat eksikliği ilacı kullanmıştım sorun olurmu bilginiz varmı 1 yıldır kullanmıyorum sağlık raporu almam yeterli mi

Yer hizmetlerinden onay aldım üniversitede dikkat eksikliği ilacı kullanmıştım sorun olurmu bilginiz varmı 1 yıldır kullanmıyorum sağlık raporu almam yeterli mi
e-nabız bakarlarsa eleyebilirler, ben doktorun psikiyatri geçmişi olanlar için yanına psikiyatri diye not aldığını okudum. Bu seneden beri e-nabız zorunlu sanırım artık her yerde bakıyorlar tgs için.

Merhabalar ben thy kabin memuru alımında son aşamada gözümde ki keratokonus hastalığı yüzünden elendim . Tgs yer hizmetleri memuru için bu alımda da aynı sağlık şartı yer alıyor mu ? Sağlık şartlarının olduğu rapora nasıl ulasabilirim
merhaba geçmiş olsun bunu test yaparak mı öğrendiler yoksa e nabızdan mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.