Pozisyon veya İlan Adı
TGS Yer hizmetleri işçisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Yer hizmetleri işçisi İstanbul havaalanı için mülakat daveti olan oldu mu? Yoksa davet alanların çoğu saw istasyonu için mi

Bunu ben de merak ediyorum. Ayrica sanirim sirayla cagirmiyorlarmis forumde oyle diyenler var
Üniversite mezunuyum ve bu zamana kadar beyaz yakalı müdür vs pozisyonlarında çalıştım acaba işçi kadrosuna uygun değilsiniz diye çağırmama durumu olur mu? Yoksa hemen hemen her başvuruyu mülakata çağırıyorlar mı içime şüphe düşüyor

Üniversite mezunuyum ve bu zamana kadar beyaz yakalı müdür vs pozisyonlarında çalıştım acaba işçi kadrosuna uygun değilsiniz diye çağırmama durumu olur mu? Yoksa hemen hemen her başvuruyu mülakata çağırıyorlar mı içime şüphe düşüyor
Yine forumda okudugum kadariyla lisans ya da lise mezuniyeti fark etmiyormus. Ama her basvuran cagiriliyor mu ben de merak ediyorum.

Anladım sırayla çağırıyorlar sanırım ben 7 ocakta başvurdum İstanbul’a 9 ocakta ikinci başvuruyu yaptım. Mülakata her başvuruyu yapanı çağırırlar mı acaba
Olumsuz mesajı geldiği yazılmış forumlarda. Etr
şöyle bi durum söyliyeyim ben daha önce indir kaldır ağır işlerde çalıştım. Belki de çağırılma sebebim budur diye umuyorum.

Olumsuz mesajı geldiği yazılmış forumlarda. Etr

şöyle bi durum söyliyeyim ben daha önce indir kaldır ağır işlerde çalıştım. Belki de çağırılma sebebim budur diye umuyo
Acikcasi hangi durumda bavrumuza olumsuz donulebiliyor merak ediyorum. 24 yasinda lisans mezunuyum askerligim tecilli sicil kaydi dovme veya herhangi bir yara izim yok suan aklima gelmeyen mulakata bile katilamayacagim ne gibi bir sorun olabilir sizin akliniza gelen var mi merak ediyorum bu konuyu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.