Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri İşçisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Biraz araştırdığımda yer hizmetleri işçiliğinden memurluğa geçişin imkansız olduğunu öğrendim ama bugüne kadar tanıdıklar aracılığıyla TGS'nin kendi içinde memurluğa geçiş için sınavları olduğunu ve bu sınavlarla işçilikten memurluğa geçişin de mümkün olduğunu duymuştum. Hangisi doğru acaba bilen birileri lütfen aydınlatabilir mi? Kendisini geliştirmek isteyen ve yükselme planlamasıyla çalışan biriyim. Yer Hizmetleri İşçiliğinde bu sanırım en fazla şoförlüğe kadar mümkün olabiliyor. Lütfen bilen varsa, yer hizmetleri işçiliğindeki yükselme sürecini anlatabilir mi? İşçilikten memurluğa geçiş mümkün mü?
Şirket geçen ay işçilikten memurluğa geçiş için iç ilan açtı. Yani içeriden geçişler de başladı.

• Like
Tepkiler: kondi ve gunes
Arkadaşlar sabiha TGS için yazıyorum. Başvuru sonrası sms ile formdoldurma mesajı geldi doldurduk aradan. 2 hafta geçti. Mülakata gidenlere sorum davet mesajımı geliyor aranıyormusunuz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.