Pozisyon veya İlan Adı
Yetiştirilmek Üzere 2. Pilot Aday Adayı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sully

Üye
12 Ara 2025
6
0
0
Meslek
Kokpit
Değerli yazarlar merhaba. Yeni Cadet ilanının ne zaman açılacağı konusunda fikri olanlar var mı acaba? Geçen yıl 2025 Ocak ayında açılmıştı ilk ilan.

31 Aralık’ta THY şu şekilde bir duyuru paylaştı:

“Değerli Adaylarımız,

Take-Off Cadet (Yetiştirilmek Üzere Pilotlar) değerlendirme süreçlerini başarıyla tamamlayan ve iş teklifini kabul ederek eğitim aşamasına gelen adaylarımızın imzalayacakları eğitim sözleşmelerinde, 01.01.2026 tarihinden itibaren artan eğitim maliyetleri sebebiyle değişiklik yapılacaktır.

İlgili tarihten itibaren sözleşme imzalayacak adaylara; Eğitim Sözleşmesi (Model-1) ve Eğitim Sözleşmesi (Model-2) olmak üzere iki farklı sözleşme tercihi sunulacaktır.

• Eğitim Sözleşmesi (Model-1)’i imzalayan adayların eğitim maliyeti 170.000 Euro,
• Eğitim Sözleşmesi (Model-2)’yi imzalayan adayların eğitim maliyeti ise 120.000 Euro olarak belirlenmiştir.

Revizenin detaylarının paylaşılması amacıyla tüm adaylarımıza 12 Ocak 2026 saat 12.00’de online bilgilendirme yapılacak olup, katılım linki değerlendirme süreçlerinde bulunan tüm adaylara ayrıca iletilecektir.

Kariyerinizde başarılar dileriz.”

Bu süreçlerin netleşmesi sonrasında ilanların tekrar açılacağını ümit ediyorum.

cevabınız için teşekkürler. Evet bu duyuruyu bende gördüm sadece Ocak ayının yarısına kadar açarlar mı diye düşünüyordum.

İ
31 Aralık’ta THY şu şekilde bir duyuru paylaştı:

“Değerli Adaylarımız,

Take-Off Cadet (Yetiştirilmek Üzere Pilotlar) değerlendirme süreçlerini başarıyla tamamlayan ve iş teklifini kabul ederek eğitim aşamasına gelen adaylarımızın imzalayacakları eğitim sözleşmelerinde, 01.01.2026 tarihinden itibaren artan eğitim maliyetleri sebebiyle değişiklik yapılacaktır.

İlgili tarihten itibaren sözleşme imzalayacak adaylara; Eğitim Sözleşmesi (Model-1) ve Eğitim Sözleşmesi (Model-2) olmak üzere iki farklı sözleşme tercihi sunulacaktır.

• Eğitim Sözleşmesi (Model-1)’i imzalayan adayların eğitim maliyeti 170.000 Euro,
• Eğitim Sözleşmesi (Model-2)’yi imzalayan adayların eğitim maliyeti ise 120.000 Euro olarak belirlenmiştir.

Revizenin detaylarının paylaşılması amacıyla tüm adaylarımıza 12 Ocak 2026 saat 12.00’de online bilgilendirme yapılacak olup, katılım linki değerlendirme süreçlerinde bulunan tüm adaylara ayrıca iletilecektir.

Kariyerinizde başarılar dileriz.”

Bu süreçlerin netleşmesi sonrasında ilanların tekrar açılacağını ümit ediyorum.
İki modele ayrılması çok ilginç, acaba MPL tercihi mi sunulacak

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.