Pozisyon veya İlan Adı
yhm
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bana sadece tarafiniza ya persembe ya da cuma gunu icin mesaj gelecek dendi. Baska bir sey soylenmedi.
hatta şey dediler apron kuralları ile ilgili bir sınav dediler ben de dedim ki mail olarak ya mailime düşmezse istenmeyen kısmını kontrol edersiniz vs dediler ama sanırım Forum’da okuduğum kadarıyla bir kaç kişiye direkt eğitime çağırmışlar benim de kafamda soru işareti oluştu açıkçası

• Like
Tepkiler: AeroNomad
hala gelmedi aşırı stres oluyorum ve bazı kişileri direk eğitime çağırmışlar bize neden sınav dediler acaba
Yarinki duruma gore aksiyon aliriz. Bugun TGS'ye gittigimde asiri yogunluk vardi: Mulakata girenler, saglik evraki teslim edenler... Ve saat 16.00 gibi oradaydim, ona ragmen kalabalikti..

Yarinki duruma gore aksiyon aliriz. Bugun TGS'ye gittigimde asiri yogunluk vardi: Mulakata girenler, saglik evraki teslim edenler... Ve saat 16.00 gibi oradaydim, ona ragmen kalabalikti..
Ne zaman evrak vermiştiniz. 12 subat eğitim sınavı için çağrılan arkadaşlar. Bilgi verebilir misiniz. 31 ocak da evrakları teslim ettim beni de aramadilar merak ediyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.