Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bence alım yapılmadığı sürece sadece yedek ekibi çağıralım demezler yani bir sonraki alım ne zaman olursa bizi de o zaman çağırırlar denk gelirsek tabi. Ve bu süreci en çok etkileyen yönetim değişikliği oldu çünkü kabin memurlarının çalışma saatleri geçen yılki gibi olsaydı çoktan çağırılmıştık fakat onların çalışmaları aylık 80 saate çıkarıldığı için üstüne de 4 bin kişinin part time çalıştığını hesaba katarsak alım bu yıl zor gözüküyor. Geçen yıl 45 saat uçuyorlarmış bu arada

Bence alım yapılmadığı sürece sadece yedek ekibi çağıralım demezler yani bir sonraki alım ne zaman olursa bizi de o zaman çağırırlar denk gelirsek tabi. Ve bu süreci en çok etkileyen yönetim değişikliği oldu çünkü kabin memurlarının çalışma saatleri geçen yılki gibi olsaydı çoktan çağırılmıştık fakat onların çalışmaları aylık 80 saate çıkarıldığı için üstüne de 4 bin kişinin part time çalıştığını hesaba katarsak alım bu yıl zor gözüküyor. Geçen yıl 45 saat uçuyorlarmış bu arada
Hayırlısı inşallah ilan olur bu arada hayalleri olanlar içinde ama bizde bekle bekle sabır küpü olduk 😹

• Like
Tepkiler: sunny
Arkadaşımın eğitimden amiri ekim gibi öngörüyorlar demiş. Olur mu olmaz mı bilmiyorum tabi. Ekimde gelirse bile imzamız ocağa kalacak zaten sözleşme için. Her şekilde bu yıl için alım yapmamış olacaklar. Ben hala umudumu kaybetmedim ya. Eninde sonunda geleceğini, bizi mağdur etmeyeceklerini düşünüyorum. Maddi manevi çok yıprandık çünkü.

Arkadaşımın eğitimden amiri ekim gibi öngörüyorlar demiş. Olur mu olmaz mı bilmiyorum tabi. Ekimde gelirse bile imzamız ocağa kalacak zaten sözleşme için. Her şekilde bu yıl için alım yapmamış olacaklar. Ben hala umudumu kaybetmedim ya. Eninde sonunda geleceğini, bizi mağdur etmeyeceklerini düşünüyorum. Maddi manevi çok yıprandık çünkü.
gerçekten kabin amiri böyle bişey dediyse olur arkadaşlar zamanında çağrı merkezinde çalıştım eğitim verenler cidden geleceği görebiliyor şirket adına. bir umut var gibi hadi inşallah

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.