Pozisyon veya İlan Adı
Yedek Aday
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
sizinle bir duyumumu paylaşcağım ne kadar doğru bilmiyorum bana mantıksız geldi açıkçası ama bir yandan da acaba olabilir mi demedim değil duyumum şu şekilde ajet e son giren bir kaç sınıf için sanırım tk ya geçicekleri şeklinde mail atılmış yıl sonu için sizce böyle birşey olabilir mi ? böyle birşey alımın direkt önünü kesmiş olur

sizinle bir duyumumu paylaşcağım ne kadar doğru bilmiyorum bana mantıksız geldi açıkçası ama bir yandan da acaba olabilir mi demedim değil duyumum şu şekilde ajet e son giren bir kaç sınıf için sanırım tk ya geçicekleri şeklinde mail atılmış yıl sonu için sizce böyle birşey olabilir mi ? böyle birşey alımın direkt önünü kesmiş olur
Hiç zannetmiyorum. Alım süreçleri farklı değil mi zaten? Bizi de yedeğe alırken TGS’ye başvurulabileceği yönünde mail gelmişti. Ki onun da kabul edilmesi halinde 2 yıl THY’ye geçilemeyeceği söyleniyordu?

• Like
Tepkiler: Hilalxs
eğitim sınıfını tamamlayanlardan bahsediyorsanız olabilir çünkü iki şirket arasında benzer wetleaseler oluyor bir kaç ay önce tiktokta bir ajet kmsi tk wetlease geçtiğine dair paylaşım yaptı ve şirket bu hakkını saklı tutuyor personeli aynı sicil ve ek eğitimle kaydırıyorlar hatta alakasız bir şekilde iştirakte 3 yılı dolmadan thyde kabine çıkanlarda mevcut linkedinde biraz vakit geçirerek görebilirsiniz

eğitim sınıfını tamamlayanlardan bahsediyorsanız olabilir çünkü iki şirket arasında benzer wetleaseler oluyor bir kaç ay önce tiktokta bir ajet kmsi tk wetlease geçtiğine dair paylaşım yaptı ve şirket bu hakkını saklı tutuyor personeli aynı sicil ve ek eğitimle kaydırıyorlar hatta alakasız bir şekilde iştirakte 3 yılı dolmadan thyde kabine çıkanlarda mevcut linkedinde biraz vakit geçirerek görebilirsiniz
Ne hoşmuş ya. Bilseydik Ajet’e başvururduk? Yedeklere de almıyoruz sizi desinler artık, biz de debelenmeyelim.

bilmiyorum açıkçası böyle birşey hiç duymamıştım sadece zamanında tk amirlerinden bazıları ajet e geçti diye duymuştum o da tecrübeli personel olmadığı içindi fakat böyle birşey varsa bizi etkilermi veya alım yapmadn yedekler + ajet ile açık mı kaptmaya çalışacklar bilemedim açıkçası soru soruyu doğuruyor hiçbir cevap ta bulamıyoruz

hedef göstermek istemediğim için tiktokerın ve 11 ay tgsde çalışıp tkya geçen kızın hesaplarını atmam doğru olmaz ama umarım bizi almamak gibi bir saçmalık yapmazlar böyle saçma bir şekilde direkt bize bilgilendirme atsınlar bizde salalım madem
Ne hoşmuş ya. Bilseydik Ajet’e başvururduk? Yedeklere de almıyoruz sizi desinler artık, biz de debelenmeyelim.

Yani ajet e de sürekli uçak geliyor oradan km kaydırmak mantıklı mı bilmiyorum sonuçta ajette yoğun uçan bir şirket bence thy ihtiyacı olan kmyi yedekten iki üç sınıfla kapatır kaydırma yapmak yedeği varken mantıksız uzun vadede ikiside km almak zorunda em geç bence gelecek sene kaydırma yapacak kadar etkilenmedi bence bu savaştan

bilmiyorum açıkçası böyle birşey hiç duymamıştım sadece zamanında tk amirlerinden bazıları ajet e geçti diye duymuştum o da tecrübeli personel olmadığı içindi fakat böyle birşey varsa bizi etkilermi veya alım yapmadn yedekler + ajet ile açık mı kaptmaya çalışacklar bilemedim açıkçası soru soruyu doğuruyor hiçbir cevap ta bulamıyoruz
Belki yılı alım yapmadan kapatmak istiyorlar ama zaten yedek havuzu olan bir şirket niye gitsin ajetten alsın ajete sürekli uçak geliyor o kadar büyük kadrosuda yok bir tık matematiksel olarak zayıf bir ihtimal gibi

• Like
Tepkiler: arya2006

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.