Merhaba. Dönüş alan küçük bir bilgi dahi olsa duyan yok mu arkdaşlar?
Malesef ben duymadım geri dönüşü bilgide alamıyoruz mail atan arkadaşlar var onlarasa ihtiyaç halinde diye sanırım geri donus yapılmışMerhaba. Dönüş alan küçük bir bilgi dahi olsa duyan yok mu arkdaşlar?
Hiç zannetmiyorum. Alım süreçleri farklı değil mi zaten? Bizi de yedeğe alırken TGS’ye başvurulabileceği yönünde mail gelmişti. Ki onun da kabul edilmesi halinde 2 yıl THY’ye geçilemeyeceği söyleniyordu?sizinle bir duyumumu paylaşcağım ne kadar doğru bilmiyorum bana mantıksız geldi açıkçası ama bir yandan da acaba olabilir mi demedim değil duyumum şu şekilde ajet e son giren bir kaç sınıf için sanırım tk ya geçicekleri şeklinde mail atılmış yıl sonu için sizce böyle birşey olabilir mi ? böyle birşey alımın direkt önünü kesmiş olur
eğitim sınıfını tamamlayanlardan bahsediyorsanız olabilir çünkü iki şirket arasında benzer wetleaseler oluyor bir kaç ay önce tiktokta bir ajet kmsi tk wetlease geçtiğine dair paylaşım yaptı ve şirket bu hakkını saklı tutuyor personeli aynı sicil ve ek eğitimle kaydırıyorlar hatta alakasız bir şekilde iştirakte 3 yılı dolmadan thyde kabine çıkanlarda mevcut linkedinde biraz vakit geçirerek görebilirsinizsizinle bir duyumumu paylaşcağım ne kadar doğru bilmiyorum bana mantıksız geldi açıkçası ama bir yandan da acaba olabilir mi demedim değil duyumum şu şekilde ajet e son giren bir kaç sınıf için sanırım tk ya geçicekleri şeklinde mail atılmış yıl sonu için sizce böyle birşey olabilir mi ? böyle birşey alımın direkt önünü kesmiş olur
Ne hoşmuş ya. Bilseydik Ajet’e başvururduk? Yedeklere de almıyoruz sizi desinler artık, biz de debelenmeyelim.eğitim sınıfını tamamlayanlardan bahsediyorsanız olabilir çünkü iki şirket arasında benzer wetleaseler oluyor bir kaç ay önce tiktokta bir ajet kmsi tk wetlease geçtiğine dair paylaşım yaptı ve şirket bu hakkını saklı tutuyor personeli aynı sicil ve ek eğitimle kaydırıyorlar hatta alakasız bir şekilde iştirakte 3 yılı dolmadan thyde kabine çıkanlarda mevcut linkedinde biraz vakit geçirerek görebilirsiniz
Ne hoşmuş ya. Bilseydik Ajet’e başvururduk? Yedeklere de almıyoruz sizi desinler artık, biz de debelenmeyelim.
Yani ajet e de sürekli uçak geliyor oradan km kaydırmak mantıklı mı bilmiyorum sonuçta ajette yoğun uçan bir şirket bence thy ihtiyacı olan kmyi yedekten iki üç sınıfla kapatır kaydırma yapmak yedeği varken mantıksız uzun vadede ikiside km almak zorunda em geç bence gelecek sene kaydırma yapacak kadar etkilenmedi bence bu savaştansizinle bir duyumumu paylaşcağım ne kadar doğru bilmiyorum bana mantıksız geldi açıkçası ama bir yandan da acaba olabilir mi demedim değil duyumum şu şekilde ajet e son giren bir kaç sınıf için sanırım tk ya geçicekleri şeklinde mail atılmış yıl sonu için sizce böyle birşey olabilir mi ? böyle birşey alımın direkt önünü kesmiş olur
Belki yılı alım yapmadan kapatmak istiyorlar ama zaten yedek havuzu olan bir şirket niye gitsin ajetten alsın ajete sürekli uçak geliyor o kadar büyük kadrosuda yok bir tık matematiksel olarak zayıf bir ihtimal gibibilmiyorum açıkçası böyle birşey hiç duymamıştım sadece zamanında tk amirlerinden bazıları ajet e geçti diye duymuştum o da tecrübeli personel olmadığı içindi fakat böyle birşey varsa bizi etkilermi veya alım yapmadn yedekler + ajet ile açık mı kaptmaya çalışacklar bilemedim açıkçası soru soruyu doğuruyor hiçbir cevap ta bulamıyoruz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.