Pozisyon veya İlan Adı
Yedek Aday
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
normal takvimde juniorlar hep ocak aylarında alıştırma uçmaya başlıyorlardı inşallah artık şu süreç bi sonuçlansın sezon zaten çöp oldu aytdeki charterlardanda hiç çıt yok ama işin Ajet tarafını merak ediyorum çok fazla yeni sicilli kmlerini görüyorum şu dönem haber alan oldu da buraya mı yansımadı acaba

• Like
Tepkiler: oylesineiste1
Ya ben birde nasıl olsa yedekteyim ha bugün ha yarın diye şuanki işimi hiç sallamıyorum

normal takvimde juniorlar hep ocak aylarında alıştırma uçmaya başlıyorlardı inşallah artık şu süreç bi sonuçlansın sezon zaten çöp oldu aytdeki charterlardanda hiç çıt yok ama işin Ajet tarafını merak ediyorum çok fazla yeni sicilli kmlerini görüyorum şu dönem haber alan oldu da buraya mı yansımadı acaba
evet evet benim 2025 alımındaki son gruptan 2 arkadasım da ocakta basladı ucmaya

bence ajetten haber olsa yansırdı ama hiçbir fikrim yok sektörde olmadığım için

Ben geçen thy amiriyle konuştum (havalimanında çalışıyorum) 50 yaş üstündekileri çıkarmaya çalışıyorlarmış ama Ajet in önü açık sürekli uçak alıyor dedi (ajet yedekteyim) yine uçuşlar geçen yıla oranla çok az değil ama benim tahminimce bu ay sonu hareketlenme başlar pandemi zamanı olsun ülke bir sürü zor zamanlar geçirdi atlatılır diye düşünüyorum pegasus filoya ajet kadar uçak katmamasına rağmen alımlara devam ediyorsa ajet kısa zamanda yedeklerden devam eder ama 0 dan bir alım 2027 şubat mart gibi olur tahminimce

Ben geçen thy amiriyle konuştum (havalimanında çalışıyorum) 50 yaş üstündekileri çıkarmaya çalışıyorlarmış ama Ajet in önü açık sürekli uçak alıyor dedi (ajet yedekteyim) yine uçuşlar geçen yıla oranla çok az değil ama benim tahminimce bu ay sonu hareketlenme başlar pandemi zamanı olsun ülke bir sürü zor zamanlar geçirdi atlatılır diye düşünüyorum pegasus filoya ajet kadar uçak katmamasına rağmen alımlara devam ediyorsa ajet kısa zamanda yedeklerden devam eder ama 0 dan bir alım 2027 şubat mart gibi olur tahminimce
Bence alımda olabilr kabinde ama anlamadığım pilotlar için açıklama yapılıyor neden hiç kabin için yedekler için net bir açıklama yapılmıyor süreci durdurulanlar için özellikle bir ilan beklesem üzülürüm ama bir sonraki seneye hazırlanırım ama yedekte beklemek çok zor bizede bir açıklama yapılsa çok iyi olur bu illaki olumlu olmak zorunda da değil bir şey duymak istiyorum artık bende

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.