Merhabalar aynı durumu yaşadım bende bunun korkusu ile uçakla sabah erkenden gelmiştim. Kapıda çok az bekletiliyorsunuz 15-20 dk kadar bekletildik ardından evrakları teslim ettik toplu bilgilendirme yaptılar bir sınıfta tabi herkes aynı sınıfta değildi ismimize göre istihdam ve akademi diye sınıflandırma yapıldı. Toplu bilgilendirme taş çatlasın 30 dk sürmüştür. Ardından bireysel olarak alfabetik sıraya göre mülakata aldılar ofis ortamıydı. O da maxium 15 dk sürüyor. Hayırlı olsun başarılar dilerim :)
Beniö mülakatım 14’teydi 15.30 olmadan binadan çıkış sağlamıştım. Tabi bu değişiklik gösterebilir siz yine de 2 max 3 saat gözüyle değerlendirin

• Like
Tepkiler: a350
selamlar, dtm'de mülakat için o gün kaç saat ayırmak gerekiyor? ne kadar zamanda her şey tamamlanıp çıkabilirim, ortalama bir süre verebilecek var mı?
Benim mulakatim saat 9.00'da idi. 8.15'te DTM'de hazirdim. Saat 8.45 gibi iceri aliyorlar, SGK hizmet dokumu ile kimlik fotokopisini teslim ediyorsunuz. Daha sonra, sunun yapilacak sinifa yonlendiriliyorsunuz. Sunum 15 - 20 dk falan suruyor. Sunum bittikten sonra, mulakat icin bekleme yerine geliyorsunuz ve insan kaynaklari kac nolu odada mulakata gireceginizi listeden okuyor. Özetle, benim DTM'ye varmam ile mulakatimin bitmesi 8.15 - 10.30 arasindaydi.

Merhabalar aynı durumu yaşadım bende bunun korkusu ile uçakla sabah erkenden gelmiştim. Kapıda çok az bekletiliyorsunuz 15-20 dk kadar bekletildik ardından evrakları teslim ettik toplu bilgilendirme yaptılar bir sınıfta tabi herkes aynı sınıfta değildi ismimize göre istihdam ve akademi diye sınıflandırma yapıldı. Toplu bilgilendirme taş çatlasın 30 dk sürmüştür. Ardından bireysel olarak alfabetik sıraya göre mülakata aldılar ofis ortamıydı. O da maxium 15 dk sürüyor. Hayırlı olsun başarılar dilerim :)
çokk teşekkür ederim, gayet açıklayıcıydı. ismim de a harfi ile başlıyor, dediğiniz gibi alfabetik ise şanslıyım o halde :)

• Like
Tepkiler: akara
selamlar, dtm'de mülakat için o gün kaç saat ayırmak gerekiyor? ne kadar zamanda her şey tamamlanıp çıkabilirim, ortalama bir süre verebilecek var mı?
Eğer istihdam sınıfında girecekseniz 1 saat en fazla 1 buçuk saat ayırabilirsiniz. İsimle cağırmıyorlar isteğe göre giriyorsunuz.Benim 9 daydı mülakatım saat 10 en geç 10 buçuk gibi çıktığımı hatırlıyorum.

• Like
Benim mulakatim saat 9.00'da idi. 8.15'te DTM'de hazirdim. Saat 8.45 gibi iceri aliyorlar, SGK hizmet dokumu ile kimlik fotokopisini teslim ediyorsunuz. Daha sonra, sunun yapilacak sinifa yonlendiriliyorsunuz. Sunum 15 - 20 dk falan suruyor. Sunum bittikten sonra, mulakat icin bekleme yerine geliyorsunuz ve insan kaynaklari kac nolu odada mulakata gireceginizi listeden okuyor. Özetle, benim DTM'ye varmam ile mulakatimin bitmesi 8.15 - 10.30 arasindaydi.
cevabınız için çok teşekkür ederim. mülakatım 9'da, 14.30'da otogarda olmam gerek, sanırım yetişebilirim o halde

cevabınız için çok teşekkür ederim. mülakatım 9'da, 14.30'da otogarda olmam gerek, sanırım yetişebilirim o halde
Kesinlikle yetişirsiniz bunları bende çok düşünerek geldim. Eğer Esenler otogarından binecekseniz Dtm’ye çok yakın metro ile 1 aktarmayla varış sağlarsınız endişelenmeyin

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.