Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar Herkese Yardımcı Lojistik Personeli İçin Yüz Yüze Mülakat Sonrası Olumlu Olumsuz Dönüş Alan Varmı Hala Mülakata Çağırıyorlarmı Bitmedimi Acaba
ben geçen hafta salı girdim. sorduğumda birkaç hafta sürer denmişti bugun mail geldi. sen de en az birkaç gün bekle cuma ya da pazartesi mail gelir diye düşünüyorum oran orantı yaparsak.
ben geçen hafta salı girdim. sorduğumda birkaç hafta sürer denmişti bugun mail geldi. sen de en az birkaç gün bekle cuma ya da pazartesi mail gelir diye düşünüyorum oran orantı yaparsak.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.