Pozisyon veya İlan Adı
Yardımcı Lojistik Personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Selamlar Herkese Yardımcı Lojistik Personeli İçin Yüz Yüze Mülakat Sonrası Olumlu Olumsuz Dönüş Alan Varmı Hala Mülakata Çağırıyorlarmı Bitmedimi Acaba
Ben 1 hafta oldu mulakata girdim
Değerlendirme testinden ne kadar süre sonra size geri dönüş yapıldı hocam? 2 hafta önce bana değenlendirme testi gönderdiler yaptım fakat geri dönüş olmadı
ben 6 ogsutota mulakata gittim cvp gelmedi daha bana dostum

Site üzeeinden teste giridm ben dostum basvurı yaprıktan 3 gün sonra teste girdim sonra mulakata cagırdılar gittim 1 hafta pldu olumlu yada olumsu mesajı bekliyorum suan

Site üzeeinden teste giridm ben dostum basvurı yaprıktan 3 gün sonra teste girdim sonra mulakata cagırdılar gittim 1 hafta pldu olumlu yada olumsu mesajı bekliyorum suan
Anladım hocam ben 1 ay önce basvuru yaptım 2 hafta önce değerlendirme Testi için mail attılar değerlendirmeyi yaptım. 2 haftadır ses soluk yok olumsuz büyük ihtimal tesekkür ederim

Anladım hocam ben 1 ay önce basvuru yaptım 2 hafta önce değerlendirme Testi için mail attılar değerlendirmeyi yaptım. 2 haftadır ses soluk yok olumsuz büyük ihtimal tesekkür ederim
Mulakata gittinizmii peki ben 1 hafta once gitirm haber bekliyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.