Pozisyon veya İlan Adı
Yardımcı lojistik personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Emirhank

Üye
9 Ocak 2026
7
2
0
Meslek
Teknik
Arkadaşlar merhaba ben bu ilana başvurmuştum ve bugün mesaj geldi 3 adet sınava girdim mantık, kişilik ve dikkat testi. Sizce geri dönüşler ne zaman olur bundan sonra yüzyüze görüşmeye mi çağırırlar? Ayrıca maaş ve yan haklar hakkında bilgisi olan varmı? Tgs ile aynı mı herşey kadrolu olduktan sonra 3 ayda bir maaş ikramiye varmı?

bana da aynı şekilde test maili geldi fakat biraz okuduğum geri bildirimlerden gözüm korktu. hamallık diyorlar, başlangıç asgari ücret deniyor. daha net bilgiler için rez.

Arkadaşlar merhaba ben bu ilana başvurmuştum ve bugün mesaj geldi 3 adet sınava girdim mantık, kişilik ve dikkat testi. Sizce geri dönüşler ne zaman olur bundan sonra yüzyüze görüşmeye mi çağırırlar? Ayrıca maaş ve yan haklar hakkında bilgisi olan varmı? Tgs ile aynı mı herşey kadrolu olduktan sonra 3 ayda bir maaş ikramiye varmı?
Sorular zor muydu.Online sınava mi girdiniz.

Sorular zor muydu.Online sınava mi girdiniz.

Sanırım 45 bin 3 ayda bir ikramiye var.Servis yemek....

Arkadaşlar sınav ve sorular gayet basit. Kolay matematik ve mantık soruları basit hesaplamalarda var ben telefondan yaptım kamera açık bir şekilde.

• Like
Tepkiler: zuzu72

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.