Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

sitavolare

Üye
30 Ağu 2025
14
1
0
Meslek
Kabin
15 eylülde mülakatım var bu ay başında kampa gitmiştim bacağımı böcekler yedi kaşımaktan nokta şeklinde bir sürü yara var şu anda, bu geçici bir iz ama şu an o yaralar çok belli, bu tarz şeyleri sorun ediyorlar mı

Bilmiyorum, ben de sordum,geçici yara izi sorun olur mu diye ancak kimse cevap vermedi.
Geçici ve kötü görünmeyen yaralarda sorun olmuyor benim de ufak bir yaram vardı. O sıra kontrol eden hanımefendi bir şey olmaz geçici zaten iyileştiririz biz bu yaranı dedi.

Geçici ve kötü görünmeyen yaralarda sorun olmuyor benim de ufak bir yaram vardı. O sıra kontrol eden hanımefendi bir şey olmaz geçici zaten iyileştiririz biz bu yaranı dedi.
Kedi tırnak izi de dahil demi? İyileşiyor ama uzun sürüyor yarası😅 geçici desem kremler kullanıyorum desem,bir şey olmaz umarım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.