Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
THY’de kadın adaylar için yara izi ve dövme kontrolü şu şekilde gerçekleştirilmektedir: Adayların kullanımı için 3–4 adet soyunma kabini bulunmaktadır. Kabinde, yalnızca iç çamaşırları kalacak şekilde üst kıyafetler çıkarılır. Ardından adaylara, göğüs hizasından başlayıp diz üstüne kadar uzanan, lastikli straplez bir giysi verilir. Bu kıyafet giyildikten sonra aday kabinden çıkar ve kontrol işlemi yapılır.

Kontrol esnasında görünür bölgeler detaylı şekilde incelenir, gerektiğinde temas edilerek gözlem yapılır. Sırt, boyun, omuzlar, kollar, bacaklar, göğüs üstü, yüz, hepsini incelerler. Eğer adayın cilt yapısıyla ilgili bir sorun fark edilirse, bu konuda bilgilendirme veya cilt bakımına dair öneriler de iletilir.
merhaba. thy’nin belirttiği sağlık kurallarında cilt çatlakları ile bir bilgi yok. bacakta oluşan çatlaklar ciddi bir kusur olarak sayılır mı? fiziksel muayenede çorapsız incelendiği için sormak istedim. elenme sebebi olabilir mi? daha önce tecrübe eden varsa onlar da cevaplarsa çok sevinirim.

Merhaba. Benim de thynin sitesindeki fotoğrafa göre omuz ve göğüs kısmındaki lacivert yerde dövmem var. Görünür bir yerde değil ama kontrolde giydirdikleri kıyafette gözükecektir. Bu yüzden elenir miyim acaba🥲
thynin sitesinde olan gorsellerdeki bolgelere bakiliyor

Merhaba. Benim de thynin sitesindeki fotoğrafa göre omuz ve göğüs kısmındaki lacivert yerde dövmem var. Görünür bir yerde değil ama kontrolde giydirdikleri kıyafette gözükecektir. Bu yüzden elenir miyim acaba🥲
o gorseldeki koyu yerlerdeyse bir sey olacagini dusunmuyorum orada mecburen cildin daha fazla bolumu gorunuyor giyilen kiyafet sebebiyle ama zaten gorseldeki yerler onemli olan

• Like
Tepkiler: Aquariiuss

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.