Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben de aynı durumdayım hicbir dönüş almadım, program başlangıcı ne zamandı bu saatten sonra dönüş yaparlar mı sizce?

mart ayında başlıyordu diye biliyorum ama red cevabı da gelmeyince beklenti oluyor

Ben de aynı durumdayım hicbir dönüş almadım, program başlangıcı ne zamandı bu saatten sonra dönüş yaparlar mı sizce?
her türlü cevap atarlar ama süreç çok uzadı, benim ders bırakma tarihim de geçti benimle aynı durumda olan var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz? ders bırakmadan gidebilecek var mı ya da

Grup mulakatından sonra ilk geri dönüşümü bugün aldım olumsuz olarak. Benim gibi grup mulakatından sonra ilk dönüşünü bugün alan var mı?

Ben de aynı şekilde, bugün olumsuz dönüş aldım

• Like
Tepkiler: gurz12
Muhtemelen bayramdan sonraki hafta veya en geç nisanın ilk haftası teklifleri iletmeye başlarlar. Grup mülakatından sonra donüş alamayan arkadaşlar icin ise birim mülakatından bir gün önce mail atıyorlar. Yani olumsuz dönüş almadıysanız henüz, hâlâ bir umut var demektir.

neye dayanarak bayramdan sonra ya da nisan işl haftası dedin
Muhtemelen bayramdan sonraki hafta veya en geç nisanın ilk haftası teklifleri iletmeye başlarlar. Grup mülakatından sonra donüş alamayan arkadaşlar icin ise birim mülakatından bir gün önce mail atıyorlar. Yani olumsuz dönüş almadıysanız henüz, hâlâ bir umut var demektir.

Bir bilgiye dayanmıyor. Tahmin tamamen. Ben mülakata gireli 1 aydan fazla oldu, yakında açıklarlar diye düşünüyorum. Bir de Turkish Technic Startech programını nisanın ilk haftası sonuçlandıracak. Sürec onunla benzer olabilir.

Bana teklif mektubu geldi. Herkes mailini kontrol etsin.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.