Pozisyon veya İlan Adı
Vize Pasaport Memurluğu
Merhaba evet saatlerinden dolayı istifalar çok oluyor. Ben profilerdım 6 ay çalıştım çıktım okul dönemi girmiştim. Genelde yazın açıyorlar sınıf ihtiyaç doğrultusunda açıcaklardır ben 1 ay beklemiştim sınıfın açılmasını sizin baya olmuş
Evet maalesef çok oldu ve hala bekliyoruz diyolar

Bide Gözen de istifa çok oluyor çalışma saatinden dolayı, tam 1 senedir İnterviwer alımı yapılmıyor, siz daha iyi bilirsiniz profiller olarak çok istifa eden var interviewerler de öyle istifa eden nadir mi yoksa normal mi ? 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Yarın pazartesi mesaiye başlayacaklar umarım en kısa süre de olumlu haber alırsınız inşAllah🙏🏽

• Like
Tepkiler: Selinnaydgdu
Bir gün banka ATM’sine uğradım gece vardiyasından çıkmıştım gözen de çalışan arkadaşımla karşılaştım. Gözenden çıktığımı öğrendi dedim tekrar başvurucam filan o zamanlar kariyer.net ve eleman.net başvurusu açılmamıştı ilan da. Bana dediği şey şu kanka gözene hiç başvurma😅

Kısaca sevende oluyor sevmeyen de bana göre çalışılır 8 saat
Şu an 12 saat çalışıyorum ailem ile pek zaman geçiremiyorum ve personel çıkışı olduğu zaman mesai yazıyorlar.
Uyandığımda bakıyorum mesai o an insanı geriyor.

Bir gün banka ATM’sine uğradım gece vardiyasından çıkmıştım gözen de çalışan arkadaşımla karşılaştım. Gözenden çıktığımı öğrendi dedim tekrar başvurucam filan o zamanlar kariyer.net ve eleman.net başvurusu açılmamıştı ilan da. Bana dediği şey şu kanka gözene hiç başvurma😅

Kısaca sevende oluyor sevmeyen de bana göre çalışılır 8 saat
Şu an 12 saat çalışıyorum ailem ile pek zaman geçiremiyorum ve personel çıkışı olduğu zaman mesai yazıyorlar.
Uyandığımda bakıyorum mesai o an insanı geriyor.
Bence de çalışılır da şu alım açılmaması olayı baya gerdi artık bi değişiklik var bu işin içinde ama anlayamadım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.