Pozisyon veya İlan Adı
Vize Pasaport Memurluğu
Burda açıklamak yasak olabilir. Şöyle diyim çok fazla vardiyaları var düzenli değil iyi yanı vardiya talepte bulunabiliyorsun tabi onaylarsa ekip planlama.
2 ay sonunda değerlendirilme yapılıyor o şekilde devam edebiliyorsunuz zaten eğitmenler açıklarlar 6 ay sonunda değerlendirme yapmadıklarını söylüyorlar fakat operasyonlar azaldığı için kışın işten çıkarmalar var işten çıkarma demiyim de çeşitli sebepler sunuyorlar(!) (istifa ettim) Eğitmenler iyi şefler iyi (bazıları hariç girince anlarsın)

Burda açıklamak yasak olabilir. Şöyle diyim çok fazla vardiyaları var düzenli değil iyi yanı vardiya talepte bulunabiliyorsun tabi onaylarsa ekip planlama.
2 ay sonunda değerlendirilme yapılıyor o şekilde devam edebiliyorsunuz zaten eğitmenler açıklarlar 6 ay sonunda değerlendirme yapmadıklarını söylüyorlar fakat operasyonlar azaldığı için kışın işten çıkarmalar var işten çıkarma demiyim de çeşitli sebepler sunuyorlar(!) (istifa ettim) Eğitmenler iyi şefler iyi (bazıları hariç girince anlarsın)
vardiya düzeni hakkında bilgim var kaç saat çalışma süresi acaba mesai olursa ve normal şekilde

Selam biz 5-7 aydır interviewer eğitim sınıfı bekliyoruz bu forumda 7 aydır bekleyende var 5 aydır bekleyende sizce çağrılır mıyız mülakatları geçtik

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.