Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
15 Mar 2026
20
12
0
Meslek
Kabin
geçen hafta ilk aşama video yükleme kısmına girdim bugün red aldım . ingilizce ne seviye isteniyor? 2 dakika boyunca konuşamız mı gerekiyor tüm sorulara cevap verdim ama ortalama 40 sn . Bi de gömlek giymemiştim. Olumlu dönüş alacağımı düşünmüştüm. Geçenler görüşlerini yazarsa çok sevinirim.

Akıcı bir A2 tercihen akıcı B1 B2 çok rahat yeteceği kanaatindeyim her şirket için. Ben yüzyüze online ve antalyaki mülakatlar harici günlük kıyafetler ile mülakata katılmıştım. Hatta ingilizce kısmında ilk soruda bocalayıp diğer soruya geçtiğim halde geri kalan 4 soruyu düzgün cevapladım ona rağmen geçmiştim bir sonraki mülakata. Seviyeniz nedir bilmiyorum fakat akıcılık önemli seviyeden ziyade. Kaç saniye cevapladığımı hatırlamıyorum. Ayrıca ingilizcem de B2 seviye ve rahatça iletişim kurabiliyorum ingilizce olarak. Umarım yardımcı olmuşumdur.

• Like
Tepkiler: kullanici432
Akıcı bir A2 tercihen akıcı B1 B2 çok rahat yeteceği kanaatindeyim her şirket için. Ben yüzyüze online ve antalyaki mülakatlar harici günlük kıyafetler ile mülakata katılmıştım. Hatta ingilizce kısmında ilk soruda bocalayıp diğer soruya geçtiğim halde geri kalan 4 soruyu düzgün cevapladım ona rağmen geçmiştim bir sonraki mülakata. Seviyeniz nedir bilmiyorum fakat akıcılık önemli seviyeden ziyade. Kaç saniye cevapladığımı hatırlamıyorum. Ayrıca ingilizcem de B2 seviye ve rahatça iletişim kurabiliyorum ingilizce olarak. Umarım yardımcı olmuşumdur.
ya cok tesekkur ederim rahat b1 oldugumu dusunuyorum havaalani tecrubem var daha once kendimi videoya kaydedip hazirlaniyodum sorulara ve ayni sorular cikti ve gayet iyi gectigini dusunuyordum ama hayirlisi olsun diyelim cok tesekkurler tekrar

• Like
Tepkiler: Üye silindi 22007

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.