Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncesinin sorun olacağını da düşünmüyorum, sonrası sorun olur. Çünkü taahhütname, soruları gördükten taahhütnameyi imzalayana kadar geçen süreyi bağlamaz.
Merhaba, ben de 15 Ekim tarihinde video mülakata girdim. Onay formundan kastınız neydi tam olarak, bana giriş linki haricinde herhangi bir mail gelmedi de merak ettiğim için sormak istedim.
Merhaba, ben de 15 Ekim tarihinde video mülakata girdim. Onay formundan kastınız neydi tam olarak, bana giriş linki haricinde herhangi bir mail gelmedi de merak ettiğim için sormak istedim.
Çok teşekkür ederim. O kadar da detaylı okudum nasıl gözümden kaçtı anlamadım. Dosyayı hangi kategori altında yüklemem daha doğru olur? "Diğer" olarak seçtim çünkü. 3 gün geçmiş olması umarım bir sorun çıkartmaz :/
Çok teşekkür ederim. O kadar da detaylı okudum nasıl gözümden kaçtı anlamadım. Dosyayı hangi kategori altında yüklemem daha doğru olur? "Diğer" olarak seçtim çünkü. 3 gün geçmiş olması umarım bir sorun çıkartmaz :/
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.