Pozisyon veya İlan Adı
Thy kabın memurluğu tecrübesiz
Mail detaylarını paylaşabilir misiniz? (Hangi günler için randevu alabiliyorsunuz, ne kadar soru çıkacak vs.)
Bana da 24’ü için mail gelmiş. Sürecin bu kadar hızlı ilerlemesini beklemiyordum… Sizce boy kilo ölçümüne çağırmaları bu sınavdan sonra ne kadar sürer? Geçen yıllara veya genel THY sürecine göre bir bilginiz var mı? Minimum ne kadar sonra çağırırlar?

Bana da 24’ü için mail gelmiş. Sürecin bu kadar hızlı ilerlemesini beklemiyordum… Sizce boy kilo ölçümüne çağırmaları bu sınavdan sonra ne kadar sürer? Geçen yıllara veya genel THY sürecine göre bir bilginiz var mı? Minimum ne kadar sonra çağırırlar?
Minimum açıklandıktan 1 hafta sonra çağırmaya başlarlar. Yoğunluğa göre değişir diye düşünüyorum. Tecrübelere bakılırsa süreçler hep farklı zaman aralıklarında işlemiş görünüyor, net bir şey söyleyemeyiz.

Minimum açıklandıktan 1 hafta sonra çağırmaya başlarlar. Yoğunluğa göre değişir diye düşünüyorum. Tecrübelere bakılırsa süreçler hep farklı zaman aralıklarında işlemiş görünüyor, net bir şey söyleyemeyiz.
Anladım. Peki siz ne zaman başvurmuştunuz ilana? Başvuru sırası ne kadar erkense o kadar erken mi çağırıyorlar veya sınavlar için mail atıyorlar?

Anladım. Peki siz ne zaman başvurmuştunuz ilana? Başvuru sırası ne kadar erkense o kadar erken mi çağırıyorlar veya sınavlar için mail atıyorlar?
İlanın açıldığı ilk gün başvurdum. Sınavlar için şirketlerin zaman çizelgesinde bulunan tarihten önce başvuru yaparsanız o tarihte ki gruba dahil oluyorsunuz. Bizim için 7-8 temmuz grubu diyebiliriz. Boy kilo ölçümü için randevu sistemi oluştururlar. Size hangi tarih uygunsa onu seçersiniz. Şuan süreçler ayrık değil beraber ilerliyor. Ama süreçlere başka zaman başvuru oluşturan kişilerde dahil olabilir. Birbirimizi bilgilendirmek en sağlıklısı olacaktır. 🙏🏻

• Like
Tepkiler: fzy
Mail geldi ama verilen linke kayıt olduğumda 10-15 dk sonra gelecek denen katılım mailini hala alamadım ben. Bu normal mi? Yarın tek günümüz bunu yapmak için zaten, ne zaman atılacak video mülakata giriş linki.

Mail geldi ama verilen linke kayıt olduğumda 10-15 dk sonra gelecek denen katılım mailini hala alamadım ben. Bu normal mi? Yarın tek günümüz bunu yapmak için zaten, ne zaman atılacak video mülakata giriş linki.
ben de alamadım o maili yarın saat içerisinde bunu yapmamız gerekiyor sanırım

bana 25 temmuz için mail geldi ancak soru tarzları hakkında hiçbir yerden kaynak bulamıyorum bilgisi olan var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.