Pozisyon veya İlan Adı
Thy kabın memurluğu tecrübesiz
merhaba elektronik imza geçerli oluyormuş ve imza istiyorlar mailin en sonunda bulunan belgenin en alt kısımda tarih ad soyad imza olarak doldurup kariyer sisteminde ki ek kısmına eklemeniz gerekiyor. 😊
Elektronik imzayı imzanızı bir kağıda atıp, fotoğrafını çekip, worde ekleyerek mi yaptınız? Ben o şekilde yapıp yükledim. Sorun olur mu?

Elektronik imzayı imzanızı bir kağıda atıp, fotoğrafını çekip, worde ekleyerek mi yaptınız? Ben o şekilde yapıp yükledim. Sorun olur mu?
Sorun olmaz bence taahhütname olayına çok da takılacaklarını sanmıyorum. Göndermeyenlere takılırlar sadece.

• Like
Tepkiler: fzy
Merhaba arkadaşlar. Taahhütname yi nasıl imzalıyorsunuz? Ben yapamadım yarın mülakata girecem. Yardımcı olursanız sevinirim🙏

Merhaba arkadaşlar. Taahhütname yi nasıl imzalıyorsunuz? Ben yapamadım yarın mülakata girecem. Yardımcı olursanız sevinirim🙏
Bir önceki sayfada anlatmıştık gözünüzden kaçmış sanırım 😊 Dosyayı indirip fotoğraflara kaydedin önce sonra fotoğrafı ayarla bölümüne girdiğinizde sağ yukarıda kalem kısmı var. Oraya tıkladığınızda aşağıda kalem seçenekleri ve en sağında + işareti çıkacak. ➕bastığınızda metin ekle ve imza ekle kısmı çıkacak. Onlarla hem isim soyisim, tarih kısmını doldurabilir hem de imza atabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: gunes
Arkadaşlar çok önemli bir şey soracağım ben taahhütbaneyi sınavdan sonra ekledim bir problem olur mu daha öncesinde böyle bir şey yoktu şuan farkettim mail atmam gerekir mi acaba

Arkadaşlar çok önemli bir şey soracağım ben taahhütbaneyi sınavdan sonra ekledim bir problem olur mu daha öncesinde böyle bir şey yoktu şuan farkettim mail atmam gerekir mi acaba
Taahhütname* endişeden doğru bile yazamamışım yükleyip durumu bildirdim kabin istihdam mail adresi üzerinden

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.