Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

beducuyor

Üye
19 Eki 2025
8
4
0
Meslek
Kabin
Merhaba,

Iki yıl önce açıköğretim üzerinden Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldum. Ancak henüz üniversite diplomamı teslim almadım. Türk Hava Yolları'nın kabin memuru alım süreci için gerekli belgeleri hazırlamak istediğimde, üniversitem diplomamı vermeden önce 45 günlük zorunlu stajımı tamamlamam gerektiğini ogrendim.

Bu süreçte, zorunlu stajım devam ederken Türk Hava Yolları'na başvuruda bulunmamda veya işe alım sürecine katılmamda herhangi bir engel olur mu?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.

Merhaba,

Iki yıl önce açıköğretim üzerinden Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldum. Ancak henüz üniversite diplomamı teslim almadım. Türk Hava Yolları'nın kabin memuru alım süreci için gerekli belgeleri hazırlamak istediğimde, üniversitem diplomamı vermeden önce 45 günlük zorunlu stajımı tamamlamam gerektiğini ogrendim.

Bu süreçte, zorunlu stajım devam ederken Türk Hava Yolları'na başvuruda bulunmamda veya işe alım sürecine katılmamda herhangi bir engel olur mu?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.
E-devlette mezuniyet belgenizi çıkartamıyorsanız henüz mezun olmamışsınız demektir. E-devlette mezuniyet belgenizi çıkartabiliyorsanız zaten sorun yok.

Mezuniyet belgenizi sunamadığınız ve dolayısıyla ilan şartlarını karşılayamadığınız için süreciniz sonlandırılır. Detaylı bilgi için KABINISTIHDAM@thy.com mail adresine mail atabilirsiniz.

47 gün içerisinde stajım bitip belgemi alacağım
E-devlette mezuniyet belgenizi çıkartamıyorsanız henüz mezun olmamışsınız demektir. E-devlette mezuniyet belgenizi çıkartabiliyorsanız zaten sorun yok.

Mezuniyet belgenizi sunamadığınız ve dolayısıyla ilan şartlarını karşılayamadığınız için süreciniz sonlandırılır. Detaylı bilgi için KABINISTIHDAM@thy.com mail adresine mail atabilirsiniz.
47 gün süren bir staj sürem var o sürede esneklik tanırlar mı sence

47 gün içerisinde stajım bitip belgemi alacağım

47 gün süren bir staj sürem var o sürede esneklik tanırlar mı sence
Pek sanmıyorum esneklik sağlayacaklarını çünkü ilana başvurduğunuz tarih itibariyle ilanın tüm şartlarını karşılamanız gerekiyordu. Teori bu, pratikte de THY muhtemelen sürecinizi sonlandırır. Ancak yine de siz net bilgiyi mail atarak THY'den alın.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.