Hocam, pek çok kişiyle konuştum, kimse sizin kadar emin konuşmadı, nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Bu kadar emin konuştunuz fakat varikosel hastalığına sahip aktif kabin memuru olan insanlarla görüştüm ben. Ortada bir sorun yok ameliyat olsan bile kabin memuru olabiliyorsun. Bilmediğiniz durumlar ile ilgili bu kadar net konuşup mülakat sürecinde olan insanları bu kadar olumsuz etkilemeye gerek yok bence.

Bu kadar emin konuştunuz fakat varikosel hastalığına sahip aktif kabin memuru olan insanlarla görüştüm ben. Ortada bir sorun yok ameliyat olsan bile kabin memuru olabiliyorsun. Bilmediğiniz durumlar ile ilgili bu kadar net konuşup mülakat sürecinde olan insanları bu kadar olumsuz etkilemeye gerek yok bence.
Katılıyorum hocam, ben de o sebeple yazmıştım arkadaşa zaten. Bu arada varikosel kokpit için engel midir?

Katılıyorum hocam, ben de o sebeple yazmıştım arkadaşa zaten. Bu arada varikosel kokpit için engel midir?
Yok hocam değildir. Çok nadiren elenme sebebi, yüksek ihtimalle çok ileri seviyede olmak gerekiyor ki öyle durumda da doktorlar ameliyat yapıyor seni. Ameliyat olma durumunda da büyük olasılıkla da kabul ediyorlar seni.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.