Mertsvs

Üye
19 Eyl 2024
36
8
35
Arkadaşlar bugün 2. Seviye varikosel tespit edildi bu sağlık raporu alırken sorun teşkil eder mi. Ayrıca diyelim ki THY kabul etmez diğer firmalar da kabul etmez mi THY biraz daha katı diye biliyorum biri beni aydınlatsın lütfen

Arkadaşlar bugün 2. Seviye varikosel tespit edildi bu sağlık raporu alırken sorun teşkil eder mi. Ayrıca diyelim ki THY kabul etmez diğer firmalar da kabul etmez mi THY biraz daha katı diye biliyorum biri beni aydınlatsın lütfen
Merhaba, thy ve ajet için kesinlikle sorun teşkil eder. Bu sene bu sebeple sağlık aşamasında elenen çok aday oldu.

Geçmişte variloselden ameliyat olmuştum e nabızda gözüküyor havacılık hekimine sordum kesinlikle engel olmaz dedi

Hocam, pek çok kişiyle konuştum, kimse sizin kadar emin konuşmadı, nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Eğer başarılı bi şekilde ameliyat geçirdiyseniz olumlu sonuç alabilirsiniz. Unutmayın ben kabin için bilgi veriyorum. Kabin memurluğu sağlık şartları çok sıkıdır, varis çorabından elenen aday gördük biz bu forumda.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.