Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

heozturk

Üye
9 Nis 2026
5
3
0
Meslek
Kokpit
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Merhaba arkadaşlar. Bildiğim kadarıyla 22 Ocaktan beri kurul mülakatı sonucu bekleyenler var. Ben de Class-1 teslim ettim ve 2 aydan uzun süredir sonuç bekliyorum. Konu ile ilgili şirketten bilgi alabilen var mıdır?

Hiçbir bilgi yok maalesef. Ben de 75. Güne girdim bugün itibarıyla. En son cuma günü yeni filo için tarih belirleme maili atılmış birkaç arkadaşa. 2025 aralıkta kurula girmişler.

• Like
Tepkiler: Canddyy
başka bir bilginiz olursa paylaşırsanız sevinirim 🙏🙏🙏
Arkadaşa bizzat ulaştık, şu an için 1 kişi daha bulmuşlar ve 7 kişi olduklarını söylüyor.
Daha fazla bilgi bende de yok maalesef, onun direkt söylediği kadarını biliyorum.
Umarım isteyen herkese nasip olur imza aşaması. Ek bilgi gelirse elbette paylaşacağım

Arkadaşa bizzat ulaştık, şu an için 1 kişi daha bulmuşlar ve 7 kişi olduklarını söylüyor.
Daha fazla bilgi bende de yok maalesef, onun direkt söylediği kadarını biliyorum.
Umarım isteyen herkese nasip olur imza aşaması. Ek bilgi gelirse elbette paylaşacağım
1 kişi daha bulmuşlar ne demek anlayamadım doğrusu bekleyen bu kadar kişi varken 🤯

1 kişi daha bulmuşlar ne demek anlayamadım doğrusu bekleyen bu kadar kişi varken 🤯
Mesaj giden kişiler birbirinden habersiz.
THY bir kişi daha bulmuş anlamında değil, iş teklifi alanlar birbirini buluyor.
Düne kadar 6 kişilerdi, bir arkadaşa daha gittiğini öğrenip gruba almışlar.
Sayı daha fazla olabilir diye belirtmiştim.
Odaklanılması gereken yegane şey Cuma günü birilerine iş teklifi gittiği.

• Like
Tepkiler: Benbilmem
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.