Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
teşekkür ederim, peki evrak yükleme sürecinde bi sorun yaşadınız mı tekrar yükleme gibi, benden şuan tekrar yüklememi istediler
Hayır öyle bir durum yaşamadım. Ama forumda gördüğüm kadarıyla belge görüntüsü net değilse tekrar istenebiliyormuş. Olabildiğince kaliteli bir şekilde yüklemeye çalışın.

Hayır öyle bir durum yaşamadım. Ama forumda gördüğüm kadarıyla belge görüntüsü net değilse tekrar istenebiliyormuş. Olabildiğince kaliteli bir şekilde yüklemeye çalışın.
tamamdır teşekkürler, hayırlı olsun bu arada eğitiminizde başarılar dilerim.

Merhaba arkadaşlar,

Ben 17 Ekim’de sağlık raporumu teslim ettim ve doktor gidip ölçü verebileceğimi söyledi. O gün veremedim ve İstanbul dışında yaşadığım için de bugüne kadar hala gidip ölçüyü veremedim. Bu sırada iş teklifi mailini de aldım, yani onda bir aksamaya sebep olmadı. 17 Kasım’da eğitim başlıyor. 10 Kasım gibi zaten İstanbul’a taşınacağım. O zaman ölçü versem olur mu? Yoksa artık bu hafta da geçmeden gidip vermeli miyim? Bunun bir aciliyeti var mı? Yani zaten iki hafta geçti bile… Bu durumun aleyhime bir sonucu olur mu? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Teşekkür ederim 🙏🏻

@rsi @gunes @admin
merhaba ne zaman basvurmustunuz bu asamaya ne kadar surede geldınız

merhaba ne zaman basvurmustunuz bu asamaya ne kadar surede geldınız
Buradan bakabilirsiniz ☺️

• Like
Tepkiler: minnie ve gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.