Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Merhaba arkadaşlar.

Cuma günü sağlık raporumu teslim etmeye ve inşallah sonrasında üniforma ölçüsü vermeye gideceğim. Boy kilo ölçümünden beri verdiğim birkaç kiloyu geri aldım. Süreçte tekrar ölçüm olmayacak denmişti ama duyduğuma göre tartıya çıkarıp ona göre beden veriyorlarmış. Doğru mu? Ve tartıda fazla çıktığımda bu aşamada orada sorun yaşar mıyım?

Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum teşekkürler.
Hayir tarti vs yok orada. Hazir ceketlerden, eteklerden, gomleklerden deneyip olcusunu yazdiriyorsunuz. Yani isterseniz 3 beden buyuk bile isteyebilirsiniz. Kaldi ki orada IK calisani da yok merak etmeyin.

• Like
Tepkiler: fzy
Hayir tarti vs yok orada. Hazir ceketlerden, eteklerden, gomleklerden deneyip olcusunu yazdiriyorsunuz. Yani isterseniz 3 beden buyuk bile isteyebilirsiniz. Kaldi ki orada IK calisani da yok merak etmeyin.
Ay benim dun uniforma olcusu verirken aklima gelmedi de bize ayakkabi falan denetmediler normalde uniformanin icinde olmasi gerekmiyor mu egitim sonunda mi bu tarz seyleri secicez ben ustleri denedikten sonra bitti gidebilirsiniz dediler de onlarda mi unuttu acaba

Ay benim dun uniforma olcusu verirken aklima gelmedi de bize ayakkabi falan denetmediler normalde uniformanin icinde olmasi gerekmiyor mu egitim sonunda mi bu tarz seyleri secicez ben ustleri denedikten sonra bitti gidebilirsiniz dediler de onlarda mi unuttu acaba
ayakkabi ve botu uniforma almaya gittiginizde alacaksiniz numarasini soyleyip. Orada denersiniz hizlica ayakkabiyi.

Merhaba, tartıldınız mı üniforma sürecinde?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.