Pozisyon veya İlan Adı
Tgs işçi
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

bedo9

Üye
3 Ocak 2026
16
8
0
Meslek
Yer Hizmetleri
İşe çok ihtiyacım vardı,ths kariyer.net de gordum Ocak 2026 da basvursum ama hala bir cevap gelmedi bu surede 2 ay ozel bir firmada fuvenlikcilik yaptim proje bitti ciktim hem nasil baska bir is bulucam suan issizim be tgs Ankara icin alım yapicak mi 8 aydir bekliyorum.

• Like
Tepkiler: WychElm
İşe çok ihtiyacım vardı,ths kariyer.net de gordum Ocak 2026 da basvursum ama hala bir cevap gelmedi bu surede 2 ay ozel bir firmada fuvenlikcilik yaptim proje bitti ciktim hem nasil baska bir is bulucam suan issizim be tgs Ankara icin alım yapicak mi 8 aydir bekliyorum.
Sizi çok iyi anlıyorum. Biz de Ankara için mülakat sonucu bekleyen bir grubuz. Ancak hiçbir dönüş alamadık inanın hepimiz çaresiz bir şekilde bekliyoruz. Umarım siz de en kısa zamanda haber alırsınız

Aynı şekilde bende ocak ayında başvurmuştum bana da herhangi bir dönüş olmadı bende sizin gibi umudu çok önceden kesmiştim umarım hakkımıza hayırlısı neyse o olur

Beni mülakata bile çağırmadılar

• Like
Tepkiler: WychElm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.