Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Merhabalar, emin olmamakla birlikte sizin bir kist tanınız vardı diye hatırlıyorum. Ondan sebepli olumsuz olmuş olabilir mi? Çünkü nöroljik hastalıklara karşı daha sert bir duruşları var.
Evet araknoid kistim vardı bunun için de en baştan farklı tetkikler yaptırıp heyet raporu götürmüştüm hekim bunun hakkında bir şey söylemedi isterseniz tekrar MR çektirebilirim dedim gerek duymadığını belirtip bunun genelde tesadüf eseri gözüktüğünü doğuştan ve şikayet oluşturmayan bir durum olduğunu bildiğini söyledi hatta bunun hakkında sohbet bile ettik. Ben vertigodan kaynaklı olumsuz olduğunu düşünüyorum çünkü onun üstünde durdu neden böyle bir tanım olduğunu nasıl bir şikayetle gittiğimi hala bunu yaşayıp yaşamadığımı bunun hayatımı nasıl etkilediğini sordu bende olayı anlatıp yanlış bir tanı olduğunu belirttim daha sonra raporlarımı verdim tamamdır bunlar gayet yeterli başka bir şeye ihtiyacımız yok dedi.

Evet araknoid kistim vardı bunun için de en baştan farklı tetkikler yaptırıp heyet raporu götürmüştüm hekim bunun hakkında bir şey söylemedi isterseniz tekrar MR çektirebilirim dedim gerek duymadığını belirtip bunun genelde tesadüf eseri gözüktüğünü doğuştan ve şikayet oluşturmayan bir durum olduğunu bildiğini söyledi hatta bunun hakkında sohbet bile ettik. Ben vertigodan kaynaklı olumsuz olduğunu düşünüyorum çünkü onun üstünde durdu neden böyle bir tanım olduğunu nasıl bir şikayetle gittiğimi hala bunu yaşayıp yaşamadığımı bunun hayatımı nasıl etkilediğini sordu bende olayı anlatıp yanlış bir tanı olduğunu belirttim daha sonra raporlarımı verdim tamamdır bunlar gayet yeterli başka bir şeye ihtiyacımız yok dedi.
Olsun, başka havayolu firmaları için şansınızı denersiniz. Zamanında ben de acilde girilen tanımlanmamış migren tanısından elendiğim için sizi çok iyi anlıyorum. O yüzden nörolojik hastalıklar konusunda tutumlarının daha sert olduğunu belirttim.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu tarz ameliyatlar karşısında prosedür nedir bilmiyorum sizi yanlış yönlendirmek istemem fakat arkadaşım küçükken kullandığı tek bir adet norolojik ilaçtan elendi geçen sene thyden. Prosedürler ve istenen şartlar sürekli değişse de thy genelde biraz katı oluyor. Bundan dolayı bence siz aşamalarınızı tamamlamadan rapora henuz ücret vermeyin cünkü ufak bir miktar değil. Ve en onemlısı sağlınız kesinlikle. Başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim, denemeden pes etmek istemiyorum hiç :) hayırlısı diyelim. Çok teşekkürler 🫶

Bahsettiğiniz kişi benim ve 10dan fazla uçuşa elverişli şeklinde heyet raporu almıştım. Rapor aldığım konular 1 adet özofajitsiz reflü tanısı, 1 adet kronik olmayan mevsimsel egzama tanısı, 2 adet rosacea tanısı ve 1 adet vertigo tanısıydı. Bu tanıların hepsi ön tanı şeklindeydi gerçekten yaşadığım durumlar değildi, en günceli 2022 yılına aitti ve hiçbirisi için bir tedavi görmemiştim, ilaç kullanmamıştım. Görüşme esnasında hekim ek tetkik istemediğini her şeyin yeterli ve güncel olduğunu hatta kurula bırakmaya gerek bile duymadığını belirtip gülümseyerek size İK dönüş yapacak demişti buna rağmen olumsuz maili aldım. Kısacası onlar için muayenenin iyi geçmesinin de aldığımız raporların da hiçbir önemi yok. Ne yaparsak yapalım geçmişimize göre değerlendiriliyoruz.
çok üzüldüm…. Gerçekten… umarım hakkımızda hayırlısı olur..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.