Pozisyon veya İlan Adı
Aviyonik Mühendisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Brsaktrk

Üye
26 May 2025
6
3
0
Arkadaşlar herkese merhabalar İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği yeni mezunuyum Kasım ayında bana LinkedIn üzerinden aviyonik mühendisi mülakatı için ulaştılar mülakat oldu 27 Kasımda ama hala olumlu veya olumsuz herhangi bir geri dönüş yok daha önce bu konuda tecrübesi olan yazarsa çok sevinirim 😊

Arkadaşlar herkese merhabalar İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği yeni mezunuyum Kasım ayında bana LinkedIn üzerinden aviyonik mühendisi mülakatı için ulaştılar mülakat oldu 27 Kasımda ama hala olumlu veya olumsuz herhangi bir geri dönüş yok daha önce bu konuda tecrübesi olan yazarsa çok sevinirim 😊
Internal bir ilan mıydı hocam bu. Dışa yönelik mühendis ilanı bayadır açılmıyor diye biliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.