Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Osman06

Üye
2 Şub 2026
32
25
5
Meslek
Teknik
Arkadaşlar herkese hayırlı cumalar olsun
Tgs den mülakat sonrası olumlu olumsuz dönüş alan var mı? Veya süreç hakkında güncel yeni bilgiye ulaşan var mıdır? Varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler

• Like
Tepkiler: esraaa1
şubatın ilk haftası mülakata girdim, martın ilk haftası olumlu geldi sağlık ve özlük belgelerimi bıraktım. bu süreçte de orda bulunan yetkili bir beyefendi vardı evrakları en son kontrol eden, bana şu an çalıştığım yerden en kısa sürede istifa etmemi söyledi istifamı da verdim. en son nisanın ilk haftası arayıp ikinci dil için mülakat yapmak istediler onun da olumlu geçtiğini belirttiler aynı görüşmede ve tekrardan istifa edip etmediğimi sordular ettiğimi ve kendilerinden haber beklediğimi söyledim. o gün bugündür ses yok, linkedin’den yazdım birkaç kişiye ancak görüldüde bırakıyorlar. etraftan duyduğum şeylere göre de genel müdürlükten bütçe bekliyoruz o yuzden durduruldu süreç iptal değil ama beklemede diyorlarmış.

şubatın ilk haftası mülakata girdim, martın ilk haftası olumlu geldi sağlık ve özlük belgelerimi bıraktım. bu süreçte de orda bulunan yetkili bir beyefendi vardı evrakları en son kontrol eden, bana şu an çalıştığım yerden en kısa sürede istifa etmemi söyledi istifamı da verdim. en son nisanın ilk haftası arayıp ikinci dil için mülakat yapmak istediler onun da olumlu geçtiğini belirttiler aynı görüşmede ve tekrardan istifa edip etmediğimi sordular ettiğimi ve kendilerinden haber beklediğimi söyledim. o gün bugündür ses yok, linkedin’den yazdım birkaç kişiye ancak görüldüde bırakıyorlar. etraftan duyduğum şeylere göre de genel müdürlükten bütçe bekliyoruz o yuzden durduruldu süreç iptal değil ama beklemede diyorlarmış.
Hangi branş ve hangi istasyon için girmiştiniz siz

Ne yazık ki ben de aynı durumdayım ve ısrarla işten çıkışımı isteyip eğitime başlatacaklardı Mart'tan beri bekliyorum. İşimiz varken işsiz kaldık resmen

• Like
Tepkiler: perlabın
Ne yazık ki ben de aynı durumdayım ve ısrarla işten çıkışımı isteyip eğitime başlatacaklardı Mart'tan beri bekliyorum. İşimiz varken işsiz kaldık resmen
Farklı şehirden geldiğimi söylemiştim eğitim başlamadan hemen önce istanbula dönücem ailem burda vs şeklinde ancak aynı gün ikametimi anadolu yakasına almamı istediler, gün içinde yapman lazım şeklinde çok ısrarcı oldular apron kartı için falan denmişti diye hatırlıyorum. İş de aynı şekilde ihbar sürem olmayacağını şirketimin desteklediğini belirtmiştim bayrama kalmadan çık kesinlikle diye aceleye getirdiler. Şimdi de ses soluk yok, gerçekten çok zor durumda bıraktılar bizi, nolur nolmaz diye işe de giremiyoruz

• Like
Tepkiler: Ms23 ve Osman06
2025 antalya girişli arkadaşım bugün aranmış başka aranan oldu mu aynı sezondan

• Like
Tepkiler: Osman06
Aynı şekilde arkadaşlar gibi ben de saw yhm tüm evraklarımı martın ilk haftası teslim ettim eğitim için arayacağız dediler ancak ses seda yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.