Sırayla olsa önce girene önce yollarlardı diye düşünmekteyim. Hayırlısı olur inşallah
Hocam şimdi şöyle düşünelim.Valspar hocam 12 temmuzda girmiş olumlu olmuş,Ağustosun 28 inde giripte olumsuz denilenler olmuş.Paradox hocamın dediği doğru olabilir.Yedekteyiz gibi bence.Alfabetik olarak verildiğini düşünmüyorum.

@loremipsum hocam teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin. İsim A ile başlıyor. Ama bende alfabetik döndüğünü düşünmüyorum. Grup grup veya çalışacağınız yere göre dönüyor olabilirler. Belki atıyorum mekanik ile alakli kişiler ayrı aviyonik ile alakalı kişiler ayrı gibi. İç süreç nasıl işliyor hiç bilmediğim için herkes gibi sadece tahmin etmek kalıyor.

@valspar hocam tebrikler. Ben olumsuz yanıt aldım arkadaşlar ancak hala herhangi bir yanıt almayan arkadaşlar için söylüyorum bana mülakat sırasında olumsuz geri dönüş yapılmadığı takdirde olumsuz diye düşünmeyin mutlaka dönüş yapılacak demişlerdi.

Dönüş geciktikçe insan olumsuz diye düşünüyor haliyle. Olumlu dönüşler kısa sürede olmuş gibi duruyor

@valspar hocam tebrikler. Sürecinizi başından sonuna kadar özetleyebilir misiniz acaba ingilizce seviyeniz okulunuz vs. Sizin farkettiğiniz mülakat sırasında önemli ayrıntılar şunu yapsam daha da iyi olurdu vs. diyebileceğiniz bir şey var mıdır? Diğer arkadaşlara yardımcı olmak amacı ile

• Like
Tepkiler: technic1
@valspar hocam tebrikler. Sürecinizi başından sonuna kadar özetleyebilir misiniz acaba ingilizce seviyeniz okulunuz vs. Sizin farkettiğiniz mülakat sırasında önemli ayrıntılar şunu yapsam daha da iyi olurdu vs. diyebileceğiniz bir şey var mıdır? Diğer arkadaşlara yardımcı olmak amacı ile
Hocam çok teşekkür ederim. Benim ingilizce seviyem B2 c1 seviyesi arasında ama bence en önemli kriter bu değildi. Ben mülakata neredeyse 2 hafta aralıksız olarak hazırlandım ve mülakatta olabildiğince içten bir şekilde orayı ne kadar istediğimi duygularımla belli etmeye çalıştım. Ne aşırı kastım ne aşırı rahat oldum. Okulum çok başta gelen okullardan biri değil, ama benim 1.5 2 senelik bir tecrübem oldu. Genel süreç bu şekilde ilerledi diyebilirim.

• Like
Tepkiler: soswam
Mülakatta neye hazırlandım diye sorarsanız:
-Thy tarihçesi
-Filo detayları
-easanın özellkle en bilinen regülasyonları : part 66 145 147 Part M vs.
Ama en önemlisi Turkish Technic ne yapar sorusunun cevabı. Yani sadece uçak bakımı yapar demek değil de, bunun altını doldurup daha detaylı şekilde cevap verebilmek için çalıştım

• Like
Tepkiler: paradox
Mülakatta neye hazırlandım diye sorarsanız:
-Thy tarihçesi
-Filo detayları
-easanın özellkle en bilinen regülasyonları : part 66 145 147 Part M vs.
Ama en önemlisi Turkish Technic ne yapar sorusunun cevabı. Yani sadece uçak bakımı yapar demek değil de, bunun altını doldurup daha detaylı şekilde cevap verebilmek için çalıştım
Valspar hocam size gelen mailde teklif için süre verdiler mi ?Eğer süre sonuna kadar mailler gelmezse yüzde 90 yedeğiz

• Like
Tepkiler: paradox

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.