Pozisyon veya İlan Adı
Kargo Görevlisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

bonvues

Üye
17 Ağu 2026
13
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce TSS tarafından değerlendirme testi için mail geldi yaptım. Fakat halen geri dönüş olmadı. TSS insan kaynakları mailini bilen varmı yada nasıl ulaşabilirim?

• Like
Tepkiler: WychElm
Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce TSS tarafından değerlendirme testi için mail geldi yaptım. Fakat halen geri dönüş olmadı. TSS insan kaynakları mailini bilen varmı yada nasıl ulaşabilirim?
Merhaba alımlar yapıldı yarında işbaşı yapıyoruz bu saatten sonra bir dönüş olur mu bilemiyorum iyi şanslar diliyorum

2 hafta once mulakata gittim ama henüz olumlu yada olumsuz mesaj gelmedi beklemelimşyim acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.