Merhaba alımlar yapıldı yarında işbaşı yapıyoruz bu saatten sonra bir dönüş olur mu bilemiyorum iyi şanslar diliyorumMerhaba arkadaşlar 3 hafta önce TSS tarafından değerlendirme testi için mail geldi yaptım. Fakat halen geri dönüş olmadı. TSS insan kaynakları mailini bilen varmı yada nasıl ulaşabilirim?
Merhaba sağlık kontrolü için nereye cagirdilarMerhaba alımlar yapıldı yarında işbaşı yapıyoruz bu saatten sonra bir dönüş olur mu bilemiyorum iyi şanslar diliyorum
Merhabalar nereden başvuru yaptığınız yazabilirmisniz size zahmet2 hafta once mulakata gittim ama henüz olumlu yada olumsuz mesaj gelmedi beklemelimşyim acaba
Banada arkadasım link atmıstı orda. Basvurmstuö testlere firdim mulakata gittim ama henüz cvp gelmedi bu hafta dolarsa 2 hafta olcak hemüz olumlu olumsuz cvp gelemdiMerhabalar nereden başvuru yaptığınız yazabilirmisniz size zahmet
7 Ağustos saat 9 dami gittiniz sizde mülakataBanada arkadasım link atmıstı orda. Basvurmstuö testlere firdim mulakata gittim ama henüz cvp gelmedi bu hafta dolarsa 2 hafta olcak hemüz olumlu olumsuz cvp gelemdi
Yok 6 ogustos saat 1 deydi benim7 Ağustos saat 9 dami gittiniz sizde mülakata
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.