Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
başka bir havayoluna başvurusu sorusunu sordular mı acaba
merhaba sorularınızı yeni gördüm türkçe mülakatta farklı bi havayolu operasyonunda yer hizmetleri memuru olarak çalıştığımdan neden o firmanın kabin alımlarına başvurmadın sorusu geldi. ben de her zaman hedefim pegasustu çünkü... devam ettim neden pegasus sorusunun gelebilme ihtimaline karşı. hatta açıklamış olmama rağmen mülakatın ilerleyen kısımlarında verdiğim bir cevaptan sonra tekrar neden pegasus sorusunu aldım ve tekrardan cevapladım.

merhaba ,işyeri hekiminin soruları neydi acaba veya testleri sağlığınız hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim
merhabalar iş yeri hekimi ameliyat geçmişi, kronik bir rahatsızlık, aile hastalık öyküsü vb. bildiğimiz hep sorulan şeyleri sordular ben de çok şükür hiçbiri yok dedim. sağlık raporumu da başarıyla aldım shgm onaylı hastaneden. shgm kurallarına göre göz bozukluğu derecesi önemsiz ama mesela thyde miyopi 5 numarayı geçtiğinde işe alımı uygun olmuyor ve benim bir gözüm bu numarayı aşmış durumdaydı. shgm kurallarında olmadığını bilsem de, raporu almış ve hastane hekiminin onayından geçmiş olsam da yalan yok kontrolde biraz korktum ve hekimde zaten iki göz numaran birbirinden farklı dediğinde gerildim biraz. çok şükür sorun çıkmadı. zaten çıkabilecek sorunlar genelde fıtık, psikiyatri, skolyoz vb. gibi hep benzer şeylerden oluyor. forumda ve shgmnin sağlık talimat listesini takip etmenizi öneririm. şüphelendiğiniz bir şey varsa ön sağlıkta zaten belli olur ama takibini sağlayın mutlaka lakin 21.300tl bir sağlık raporu parası ödüyorsunuz.

teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ,aklıma takılan birşey vardı onu giderdim. başarılar dilerim

• Like
Tepkiler: meena

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.