Kesin olmamakla birlikte sizin durumunuz için inisiyatif sağlanabilir ancak emin değilim. Siz yine de başvurun.Merhaba ben kabin hizmetleri okuyorum temmuzda mezun oluyorum su an basvursam belge yukleme hemen istemiyorlar galiba ama derler mi ki sen temmuzda mezun olmussun ama haziranda basvurmussun bir sıkıntı olur mu acaba ?
yani yalan beyan vermekten sorun cikarsa diye korkuyorumKesin olmamakla birlikte sizin durumunuz için inisiyatif sağlanabilir ancak emin değilim. Siz yine de başvurun.
O halde bu konu hakkında KABINISTIHDAM@thy.com mail adresine bir mail atmanızı öneriyorum.yani yalan beyan vermekten sorun cikarsa diye korkuyorum
tamamdir tesekkur ederimO halde bu konu hakkında KABINISTIHDAM@thy.com mail adresine bir mail atmanızı öneriyorum.
Vertigo için sonuç ne oldu?Merhabalar,
Sağlıkla ilgili birkaç sorum var bilgisi olan arkadaşlarım beni aydınlatırsa çok sevinirim
E nabızda 2018 ve 2020 de egzama tanısı gözüküyor ama şu an herhangi bir sorun yok o dönem yurtdışında olduğum için alerji benzeri bir şey olmuştum fakat öyle girmişler.
Birde son gittiğim doktor ön tanı kısmına vertigo demir eksikliği anemisi vs birsürü şey yazmış aslında alakası yok zaten tanı kısmında yazmıyor bu gibi şeyler sorun olur mu ?
Son olarak göz numaralarım sınırın üzerinde lazer yaptırmak istiyorum fakat eğer olumlu olursa yaptıracağım açıkçası olmayacaksa yaptırmak istemiyorum böyle bir şey mümkün mü müsaade ederler mi ?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.