Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Güner

Üye
16 Ara 2025
1
0
0
Meslek
Kabin
Merhabalar,
Video bazlı yetkinlik değerlendirmesinden olumlu dönüş aldım ardından 6 kasıma kadar yüklemem gereken evrakları yükledim.
SGK belgesinin görüntülenemediği ve tekrar yüklemem gerektiği söylendi, yükledim.
16 Aralık tarihine geldik ve hala bir bilgilendirme gelmedi tarafıma.

Merhabalar,
Video bazlı yetkinlik değerlendirmesinden olumlu dönüş aldım ardından 6 kasıma kadar yüklemem gereken evrakları yükledim.
SGK belgesinin görüntülenemediği ve tekrar yüklemem gerektiği söylendi, yükledim.
16 Aralık tarihine geldik ve hala bir bilgilendirme gelmedi tarafıma.
Merhaba
Bende Aynı durumdayım sgk kaydınız çok uzun ve çok giriş çıkış var mı benim öyle çünkü bu sebeptendir diye düşünmüştüm ama bilemiyorum. muhtemelen ya en son çağırılacaklar yada olumsuz diye mail gelecek süreç bittikten sonra.

normalda hizmet deneyiminden elenmiştim fakat tk butün mail attı ve bir kaç meslek daha eklendiğini bu yüzden incelenmel için tekrar sgk dökümü istediler böyle bir mail alan varmı tekrardan ümitlendirdiler fakat sonu olumsuz olmasa tekrar bari

Aynı mail banada geldi ama işin tuhaf yanı bana olumsuz bir mail gelmemişti ayrıca hizmet sektörü geşmişim 8 yıl

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.