Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Merhabalar, detaylı bilgilendirme ve şeffaflık için çok sağolun🙏🏻 bir sorum olacaktı, e-nabızda gizlenmiş olan tanıları nasıl görebiliyorlar veya farkediyorlar? Benim baya bir tanım ve reçetem gizli çünkü. Geçmişte tiroid hastalığım vardı 8 yıl oldu.
Uyarı veriyor sisteme girince. Doktorların ekranı farklı bizden. İl sağlık müdürlüğüne gidip dilekçe ile açtırabilirsin.

• Like
Tepkiler: gunes
Kurul mülakatı türkçe mi oluyor yoksa ingilizce mi devam ediyor? Bir de çok zorlayıcı soru sormuşlar mıydı size ingilizce ve kurul mülakatında? (Sizin adınıza çok sevindim bu arada umarım hep mutlu bir çalışma hayatınız olur)
Kurul mülakatı Türkçe oluyor. 1 ik çalışanı 1 kabin amiri 1 psikolog sanırım. Sormadım mesleklerini ama böyle diye düşünüyorum. Sorular tamamen şans eseri. Mülakat daha çok senin yapıni anlamaya yönelik. Sinirli misin guler yüzlü müsün sakin veya stresli misin. Biraz da dış görünüşe bakıyorlardir diye düşünüyorum. Mutlaka güler yüzlü ve sakin olun mülakatta gerisi gelir.

• Like
Tepkiler: gunes
Kilo ile ilgili hiçbir şey göremedim görüp erken cevap vermenizi çok istiyorum çünkü envantere az kaldı 1.84üm 96 kiloyum. Geçer miyim?

Kilo ile ilgili hiçbir şey göremedim görüp erken cevap vermenizi çok istiyorum çünkü envantere az kaldı 1.84üm 96 kiloyum. Geçer miyim?
Sağlıkla ilgili bilgiler içeren belgede boy kilo oranı detaylı şekilde yazıyor aslında. Boy ve kiloyu aynı istiyorlar maksimum.

Kurul tarihiniz ne zaman? Ben 10 günde 5 kilo vermiştim su diyeti ile. Ama tavsiye değildir. Zordu ve sağlığınıza dikkat edin tabi. Bir de zaman varsa ek süre de veriyorlar.
Video mülakat olumlu maili geldi ayın 3ünde işte sadece yoğurt çorba içip günde sadece bir dilim ekmekle kapatıyorum 12 saat çalışıyorum zaten İstanbul havalimanında

Çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra online envanter ondan sonra mülakat sanırım. 91-89 aralığına insem yeterli olacağına inanıyorum.
Evet envanter mülakattan 1-2 gün önce gelmişti bana. Dediğim gibi tam boyla orantılı istiyorlar ama gitmeden bilemezsiniz. Hayırlısı olsun, başarılar dilerim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.