Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Çok muallak bir konu, kesinlikle olumlu/olumsuz yanlış yönlendirmek istemem sürecinizin neredeyse sonuna gelmişken.

Kurula sevk etmemesi ve ek tetkik talep etmemesi yine de olumlu bir durum sizin için. Ancak başka bir adaya da kurul sevki ya da ek tetkik istenmeden ön muayene sonrası olumsuz yanıtı geldiğini biliyorum. Size de böyle olabilir demiyorum. Söylediğim gibi kesin bir şey konuşamayız, doktorların neyi değerlendirdiğini biz bilemeyiz ben de sizin gibi bir adayım neticede. Umarım olumlu yanıt alırsınız 🙏🏻
Teşekkür ederim yanıtınız için, peki itiraz hakkım var mıdır?

Teşekkür ederim yanıtınız için, peki itiraz hakkım var mıdır?
Eğer elenirseniz, elenmenize sebep olan hastalık tanısı şirketin belirlediği işe girişe engel tanıların içindeyse itiraz hakkınız olmaz. Ben yine de olumsuz bir dönüş almayacağınızı düşünüyorum

@Dante48 iş teklifi maili sonrası üniforma maili kaç gün sonra geldi çevikten kabul ettim iş teklifini ama farklı bir mail gelmedi​

Sağlık raporunu teslim ettikten sonra olumlu olup olmadığını söylüyor doktor bey yoksa ikdan haber mi bekliyoruz

İk’dan mail bekliyoruz. Doktorların olumlu veya olumsuz bilgi vermeleri yasak.
Hocam migrenle ilgili nasıl ilerledi süreç. Bana da 6 yıl önce normal bir baş ağrısı için gittim ve migren tanısı konulmuş haberim yoktu. Tanıyı koyan doktorla konuştum fakat sehven yazamam dedi (prof. olduğunu söyleyerek) ve bir dilekçe yazdı güncel olarak ağrılarımın olmadığından, ilaç kullanmadığımdan ve çocukluk migreni olarak değerlendirdiğine dair. Yarın heyet raporu alacağım durumla ilgili. Öneriniz nedir?

Hocam migrenle ilgili nasıl ilerledi süreç. Bana da 6 yıl önce normal bir baş ağrısı için gittim ve migren tanısı konulmuş haberim yoktu. Tanıyı koyan doktorla konuştum fakat sehven yazamam dedi (prof. olduğunu söyleyerek) ve bir dilekçe yazdı güncel olarak ağrılarımın olmadığından, ilaç kullanmadığımdan ve çocukluk migreni olarak değerlendirdiğine dair. Yarın heyet raporu alacağım durumla ilgili. Öneriniz nedir?
İlaç kullanımınız oldu mu hiç migrenle alakalı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.