Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Benim bildiğim ek tetkik için Thy doktoru bir form veriyor onu götürüp diğer gittiğin doktora dolduruyorsun. Önceden kendin alıp gideceksen de doktordan rica et koyar zarfa özel hastaneyse. Benden ortopedi ile ilgili istedi aynı gün götürdüm aynı doktor bakıp tamam sorun yok dedi.
Ek tetkik için hastaneye geldim de buradaki kişi onlar istemeden ek tetkik götürme dedi. Zaten onlar uygun görürse isterler istemeden eleme gibi bi durum olmaz merak etme tarzında konuştu. Sizce ne yapayım ek tetkikle mi gitsem yoksa doktorun mu ek tetkik istemesini beklesem?

Ek tetkik için hastaneye geldim de buradaki kişi onlar istemeden ek tetkik götürme dedi. Zaten onlar uygun görürse isterler istemeden eleme gibi bi durum olmaz merak etme tarzında konuştu. Sizce ne yapayım ek tetkikle mi gitsem yoksa doktorun mu ek tetkik istemesini beklesem?
İstemezse kurula bırakıyorum diyo ve eleniyorsunuz, ben garantiye alıp ek tetkikle ne olur ne olmaz giderdim dururdu köşede doktor ters bir şey dediğinde alır gösterirdim en mantıklısı bu ben böyle yapmadığım için çok pişmanım, pcos olmadığım halde elendim, ek tetkik istemedi ve kurula kaldım elendim, kendi imkanlarımla hastaneye gidip ek tetkik yaptırdım ve pcos olmadığım ortaya çıktı itiraz ediyorum hala

Bir şey diyemiyorum. Ek tetkikte de olumsuz bir şey çıkma ihtimali olabilir ama ise de yarayabilir.

Ön Muayeneye girdim herhangi bir ek tetkik istemedi kurula da sevk etmedi, e nabızdan birkaç bir şey sordu onun dışında sohbet ettik, İK size dönüş yapar dedi teşekkür ettim ve çıktım.
Hakkınızda hayırlısı olsun ben daha çağırılmadım. Çok heyecanlıyım gitmeden ek tetkik yaptırıp gidesim var ama bugün gittiğim hastanede gerek yok doktor zaten gerekli görürse ister boşverin şimdiden yaptırmayın dendi.

• Like
Tepkiler: Skyrock
Hakkınızda hayırlısı olsun ben daha çağırılmadım. Çok heyecanlıyım gitmeden ek tetkik yaptırıp gidesim var ama bugün gittiğim hastanede gerek yok doktor zaten gerekli görürse ister boşverin şimdiden yaptırmayın dendi.
Bence stres olmanıza gerek yok ben de stresliydim ama beklediğimden sakin geçti. Ek tetkik isterse size kağıt verecektir onunla gidip aynı gün içinde hastaneden tetkik yaptırabilirsiniz zaten

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.