Pozisyon veya İlan Adı
TSS-YARDIMCI LOJİSTİK PERSONELİ
Hakkınızda hayırlısı olsun diyelim. Bence buna hiç gerek yok ancak yinede seçim sizin 🙂

Mülakata ne zaman girmiştiniz
Ben mülakata girmedim, sınava girdim.
Muhtemelen mülakat için aradılar ama o an meşgul olduğum için açamadım, 10 dakika sonra tekrar aradığımda ulaşamadım.
İletişim formu doldurdum, mail gönderdim fakat geri aramadılar 2 gündür.

Ben mülakata girmedim, sınava girdim.
Muhtemelen mülakat için aradılar ama o an meşgul olduğum için açamadım, 10 dakika sonra tekrar aradığımda ulaşamadım.
İletişim formu doldurdum, mail gönderdim fakat geri aramadılar 2 gündür.
Mülakat için ise mutlaka ararlar yine. Bende de öyle oldu çünkü

Mülakat için ise mutlaka ararlar yine. Bende de öyle oldu çünkü
Mail attım, ********'dan yazdım geri dönmediler, bende iletişim formundan yazdım

"Konuyu ilgili birimimize iletiyoruz. Yeni bir mülakat süreci olması durumunda tarafınızla iletişime geçilecektir.
Saygılarımızla,"

böyle bir yanıt geldi, size cevapsız aramadan ne kadar sonra geri döndüler hocam? gerçi hoş, mülakata girip 2 ay yanıt bekleyen insanlar var...

Mail attım, ********'dan yazdım geri dönmediler, bende iletişim formundan yazdım

"Konuyu ilgili birimimize iletiyoruz. Yeni bir mülakat süreci olması durumunda tarafınızla iletişime geçilecektir.
Saygılarımızla,"

böyle bir yanıt geldi, size cevapsız aramadan ne kadar sonra geri döndüler hocam? gerçi hoş, mülakata girip 2 ay yanıt bekleyen insanlar var...
Cevapsız aramadan sonra 3 gün sonra aradılar

• Like
Tepkiler: diemcizone
Cevapsız aramadan sonra 3 gün sonra aradılar
Hocam selamlar tekrar, sizin bir gelişme var mı acaba?

Beni tekrar aramadılar, iletişim formu doldurdum, mail gönderdim, WP'dan yazdım, bir tanıdık ben ileteceğim dedi ve yardımcı olmaya çalıştı fakat asla herhangi bi' arama veya gönderdiğim mailler için cevap alamadım.

Linkedin, instagram, twitter üzerinden de durumu ilettim ama maalesef sonuç değişmedi sanırım pes edeceğim, elimden geleni yaptım fakat karşı taraf kayıtsız kalıyor maalesef, 2.5 ay bekleyip bir çağrıyı yanıtlayamadım diye bu durumda olmak son derece üzücü.

Hocam selamlar tekrar, sizin bir gelişme var mı acaba?

Beni tekrar aramadılar, iletişim formu doldurdum, mail gönderdim, WP'dan yazdım, bir tanıdık ben ileteceğim dedi ve yardımcı olmaya çalıştı fakat asla herhangi bi' arama veya gönderdiğim mailler için cevap alamadım.

Linkedin, instagram, twitter üzerinden de durumu ilettim ama maalesef sonuç değişmedi sanırım pes edeceğim, elimden geleni yaptım fakat karşı taraf kayıtsız kalıyor maalesef, 2.5 ay bekleyip bir çağrıyı yanıtlayamadım diye bu durumda olmak son derece üzücü.
Merhaba, bende aynı durumu yaşamıştım fakat tekrar arıyorlar. 2 ay sonrada olsa. Şuan bir alım yapılıyor TSS bünyesinde bende geçen hafta yüz yüze mülakata katıldım. Bir operasyonel kriz var şirkette İk tarafında işten giriş ve çıkışlar. O yüzden süreç biraz gecikmeli işleyecek sanırım. Merak etmeyin ihtiyaç dahilinde aranacaksınızdır.

• Like
Tepkiler: diemcizone
Merhaba, bende aynı durumu yaşamıştım fakat tekrar arıyorlar. 2 ay sonrada olsa. Şuan bir alım yapılıyor TSS bünyesinde bende geçen hafta yüz yüze mülakata katıldım. Bir operasyonel kriz var şirkette İk tarafında işten giriş ve çıkışlar. O yüzden süreç biraz gecikmeli işleyecek sanırım. Merak etmeyin ihtiyaç dahilinde aranacaksınızdır.
Hocam cevabınız için teşekkürler, beklemek dışında bi' seçeneğim yok şuanda, dediğiniz gibi daha sonra ararlarsa tekrar şansımı deneyeceğim.

Sizin adınıza sevindim, mülakatınız nasıl geçti? umarım olumlu sonuçlanır ve başlarsınız en kısa sürede.

Hangi ilan için başvuru yapmıştınız? ne kadar süre sonra aradılar ve ulaşamadılar, aradan ne kadar vakit geçtikten sonra tekrar aradılar acaba? bu konuda bilgilendirebilirseniz benzer durumdaki arkadaşlar da bu forumdan istifade etmiş olur hocam, teşekkürler tekrardan.

Hocam cevabınız için teşekkürler, beklemek dışında bi' seçeneğim yok şuanda, dediğiniz gibi daha sonra ararlarsa tekrar şansımı deneyeceğim.

Sizin adınıza sevindim, mülakatınız nasıl geçti? umarım olumlu sonuçlanır ve başlarsınız en kısa sürede.

Hangi ilan için başvuru yapmıştınız? ne kadar süre sonra aradılar ve ulaşamadılar, aradan ne kadar vakit geçtikten sonra tekrar aradılar acaba? bu konuda bilgilendirebilirseniz benzer durumdaki arkadaşlar da bu forumdan istifade etmiş olur hocam, teşekkürler tekrardan.
selamlar yeni gördüm hemen yanıtlayayım, ofis destek görevlisi olarak başvuru yaptım
eylül ayında ekim 10’da ilk aramayı aldım fakat açamadım, iki gün sonra tekrar arayıp online test yolladılar. 7 gün sonrayada yüz yüze mülakata çağırdılar.
Ama bir arkadaşımda eylül 12’de aranmış fakat ona da ulaşamamışlar bir daha tekrar 14 ekimde aramışlar. 🙏🏻

Ben 17 Ekim'de mülakata girdim yüzyüze görüştüm en kısa sürede dönüş yapacaklar dediler tss destek hizmetleri bize nezaman dönüş yaparlar acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.