Pozisyon veya İlan Adı
TSS-YARDIMCI LOJİSTİK PERSONELİ

Gny24

Üye
9 Eki 2025
4
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Tss-Yardımcı Lojistik Görevlisi ilanı ile ilgili 16 agustosta mülakata girip dönüş alan var mı? 2 ayı geçti halen olumsuz bile mail gelmedi. Olumsuz olursa olumsuz diye mail gelir dediler

Muhtemelen iş başvurum için beni dün akşam 2 defa 02124636363 numarasından aramışlar, o esnada müsait olmadığım için açamadım, geri aradım fakat müşteri hizmetleri birime yönlendirme yapamıyormuş, kendilerine nasıl ulaşabilirim bilgisi olan var mı acaba?

• Like
Tepkiler: LİDER34
Muhtemelen iş başvurum için beni dün akşam 2 defa 02124636363 numarasından aramışlar, o esnada müsait olmadığım için açamadım, geri aradım fakat müşteri hizmetleri birime yönlendirme yapamıyormuş, kendilerine nasıl ulaşabilirim bilgisi olan var mı acaba?
Mülakata ne zaman girmiştiniz

16 ağustos Mülakata girdiniz doğru mudur? Benim gibi beklediniz sizde hocam. Eğer mülakata girdiyseniz mail gelmiş olmalı iş teklifi filan yok mu?

16 ağustos Mülakata girdiniz doğru mudur? Benim gibi beklediniz sizde hocam. Eğer mülakata girdiyseniz mail gelmiş olmalı iş teklifi filan yok mu?
Merhaba, mülakat hakkında bir kaç soru sorabilir miyim?
Ne giyindiniz, sakalınızı kestiniz mi, neler sordular? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Spor giyindim. Sakal killi sakaldı.
Sgk dökümü ekranın da olacak. Size ilk iş deneyimin den şuana kadar ki çalıştığınız yerleri soracak ne görev yaptınız neler kazandınız ve neden ayrıldınız

Mülakat daha çok muhabbet şekliyle ilerliyor ancak, konuşma biçimi, mimik hareketlerine filan bayağı dikkat ediyorlar. Kendinizi iyi ifade etmenizi bekliyorlar.

Ortalama 20 25 dakika sürüyor
Cv niz de yer alan bilgileri inceliyor

Böyle geçmişti. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

• Like
Tepkiler: gunes
Spor giyindim. Sakal killi sakaldı.
Sgk dökümü ekranın da olacak. Size ilk iş deneyimin den şuana kadar ki çalıştığınız yerleri soracak ne görev yaptınız neler kazandınız ve neden ayrıldınız

Mülakat daha çok muhabbet şekliyle ilerliyor ancak, konuşma biçimi, mimik hareketlerine filan bayağı dikkat ediyorlar. Kendinizi iyi ifade etmenizi bekliyorlar.

Ortalama 20 25 dakika sürüyor
Cv niz de yer alan bilgileri inceliyor

Böyle geçmişti. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Çok teşekkürler, bende yarın ofis temizlik için mülakata gideceğim. Takım elbise giyinmeyi düşünüyorum fakat sakal konusunda emin olamadım. Belli olmayan bir durum için kesmeyi içim el vermedi:) Bir de tek ben takım elbiseli olurum diye tereddüt ediyorum ama kötü bir imaj çizmem diye ümit ediyorum. Çok teşekkürler cevap için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.