Pozisyon veya İlan Adı
TSS YARDIMCI LOJİSTİK GÖREVLİSİ 12 Mayıs

Blablabla

Üye
29 May 2025
74
4
5
başvurmadan arandım online sınav gönderdiler hemen o gün ,genel yetenek üzerindeydi yaptım. 3 gün sonrada 12 mayısta mülakata gittim Atatürk havalimanına toplu oldu ilk sunum ,daha sonra bireysel görüştüler . 1 ayda dönüş yapıyoruz dediler gitmeden önce SGK döküm hizmetini istediler o tarih aralığında gidip yada 12 mayısta giden kişlere olumlu olumsuz mesajı geldimi

12 mayısta bende mulakata girdim ama hala dönüs yok dönüş alan varmı acaba yada bilgisi olan

Bayrama kadar olumlu olumsuz donucegiz dediler ama dönüş yapılmadi bayramdan sonraya kaldı heralde bu hafta dönüş yapılır inşallah olumlu dönüş alan varsa yazarsa sevinirim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.