Pozisyon veya İlan Adı
TSS YARDIMCI LOJİSTİK GÖREVLİSİ 12 Mayıs
Bugün tss firmasından arandım tsshrpeak sitesinde özgecmisimde bir eksik varmış onu doldurmami söylediler sordum ne zaman dönüş yapicaksiniz diye bu hafta sonuçlanmış olur dediler arkadaşlar bilginiz olsun hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah herkes hayırlı haber alır inşallah

Bugün tss firmasından arandım tsshrpeak sitesinde özgecmisimde bir eksik varmış onu doldurmami söylediler sordum ne zaman dönüş yapicaksiniz diye bu hafta sonuçlanmış olur dediler arkadaşlar bilginiz olsun hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah herkes hayırlı haber alır inşallah
Sonunda inşallah siz ne zaman gitmiştiniz acaba mülakata

Bayram yoğunluğu nedeniyle ve izni nedeniyle bu kadar uzun sürdüğünü belirttiler bu hafta içerisinde sonuçlanacağını belirttiler inşallah hayırlı haber alırız inşallah

• Like
Tepkiler: Blablabla
Bayram yoğunluğu nedeniyle ve izni nedeniyle bu kadar uzun sürdüğünü belirttiler bu hafta içerisinde sonuçlanacağını belirttiler inşallah hayırlı haber alırız inşallah
Bende 24 Mayista girdim insallah bizimkilerde sonuclanir. Anladigim kadariyla haziranda mulakata giden yok.

@admin tss iş ilanı yayınlamış yardımcı personel olarak.. benim g sınıfı ehliyetim mevcut.. forklift operatörlüğü olarak.. benim bu ilana başvuru yapmam gerekir mi ? yoksa yardımcı lojistik personel ilanını mı beklemem doğru olur ? onun ne zaman açılacağını da bilemiyorum.. yardımcı hizmetler için başvuru yapsam hangi pozizyonlarda çalıştırırlar beni ? yoksa ileri de kargo ya verebilirler mi ? arada kaldım..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.