Pozisyon veya İlan Adı
TSS Yardımcı Lojistik Görevlisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hocam merhabalar ben teste girdim 1 hafta önce ama hala mülakat hakkında bir geri dönüş olmadı olumlu olumsuz İzmir’de yaşıyorum sence dönüş olur mu yoksa grup grup mu çağırıyorlar
Merhaba hocam bence heran arayabilirler belli olmaz 3 haftadır mülakat yapıyorlar baya uzun bi süreç oldu dün bile hayla mülakata gidenler olmuş şirket süreci yavaş ilerletiyor telefonuna bak mailini kontrol et belli olmuyor ne zaman ne yapacakları

Hocam merhabalar ben teste girdim 1 hafta önce ama hala mülakat hakkında bir geri dönüş olmadı olumlu olumsuz İzmir’de yaşıyorum sence dönüş olur mu yoksa grup grup mu çağırıyorlar
izmir sıkıntı hocam istanbulun ilçelerini bile eleyebiliyorlar

Merhaba;
Mülakatlarda Brüt maaş ile alakalı bir bilgi paylaşımında bulunuldu mu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.