Şimdi merak ettiğim konu bu online mülakat ne zaman olur bide ardından normal mülakat olacaksa bu iş ne zaman sonuçlanacak kim bilir 2025 Şubat Mart mı desek Nisan Mayıs mı desek hangisi doğru olur sence?
Ben mayista girdim.sinava online sinavi gectim iyi gecmisti zaten mulakata cagirdilar ekimde 5 ay sonra 1 bucuk ay olcak mulakat cevabi bekliyorum.dusun :)

Ben mayista girdim.sinava online sinavi gectim iyi gecmisti zaten mulakata cagirdilar ekimde 5 ay sonra 1 bucuk ay olcak mulakat cevabi bekliyorum.dusun :)
Aralıkta mülakata girsem Mayıs'a 2.mülakat oluyo cevabın gelmesi de herhalde temmuz ağustos oda en iyi ihtimalle 😁

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.