Hic başvuru yapmadım daha önce kariyer.net üzerinden cv me ulaşıp aradılar 4 kişilik bir kurul ile mülakata girdim, destek hizmetleri sorumlusu pozisyonu için temizlik.

• Like
Tepkiler: AD06
Hic başvuru yapmadım daha önce kariyer.net üzerinden cv me ulaşıp aradılar 4 kişilik bir kurul ile mülakata girdim, destek hizmetleri sorumlusu pozisyonu için temizlik.
Hakkınızda hayırlısı olsun tss kendi cv havuzundan çağırıyor kariyer.netten değil

Anladığım kadarıyla farklı mülakatlar yine havuzda birikiyor ona göre çağırma oluyor anlaşılan.bizim olan mülakatlar tekli veya iki kişi uzun sürmez umarım diğer alımlar gibi

• Like
Tepkiler: AD06
Anladığım kadarıyla farklı mülakatlar yine havuzda birikiyor ona göre çağırma oluyor anlaşılan.bizim olan mülakatlar tekli veya iki kişi uzun sürmez umarım diğer alımlar gibi
Siz hangi birim içindi .

Daha doğrusu tss de birim TGS gibi değil çok fazla olduğu için o kadar uzun sürmez zannetmiyorum

Daha doğrusu tss de birim TGS gibi değil çok fazla olduğu için o kadar uzun sürmez zannetmiyorum
Evet bencede çoklu değil misal benim iş alanı tek kişi alınacağını söylediler. Grupta gördüm bazen de söyledikleri iş teklifi harici farklı bölüme de teklif sundukları oluyormuş

Evet bencede çoklu değil misal benim iş alanı tek kişi alınacağını söylediler. Grupta gördüm bazen de söyledikleri iş teklifi harici farklı bölüme de teklif sundukları oluyormuş
Evet bana da başka bölüme teklif sundular teknik kargo ofis temizlik idari işler olduğu için sorun olmuyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.