Kral işe cağırlama süresi ne kadar ? Ve siz işe çağırmadan önce kaç hafta yada kaç gün beklediniz acabaMerhaba ben su anda TSS personeli olarak calismaktayim. Sorunuz nedir?
Kral işe cağırlama süresi ne kadar ? Ve siz işe çağırmadan önce kaç hafta yada kaç gün beklediniz acabaMerhaba ben su anda TSS personeli olarak calismaktayim. Sorunuz nedir?
Merhaba öncelikle hangi birimde çalışıyorsunuz Ben lojistik elemanı olarak başlayacağım Firmadaki memnuniyet düzeyi nedir son iki senede aldığınız maximum zam oranı ne ve terfi yükselmeleri neye göre oluyor şuan başladığım posizyondan ilerleme imkanım nasıl ? Memnunmusunuz vsMerhaba ben su anda TSS personeli olarak calismaktayim. Sorunuz nedir?
Merhaba mülakat sonuçları basvurdugunuz birime göre degisiklik gosteriyor ben 3 hafta sonra dönüş almıştım ama başka bir birimden arkadaşım 6 hafta icinde almıştı. Bu sürec daha da kısalabiliyor ihtiyac duyulan aciliyete göre. Ama mülakatınız olumlu ise iş süreci hızlı oluyor. Araya tatil falan girmezse hızlı bir süreçle işe baslamis oluyorsunuzKral işe cağırlama süresi ne kadar ? Ve siz işe çağırmadan önce kaç hafta yada kaç gün beklediniz acaba
Merhaba öncelikle hangi birimde çalışıyorsunuz Ben lojistik elemanı olarak başlayacağım Firmadaki memnuniyet düzeyi nedir son iki senede aldığınız maximum zam oranı ne ve terfi yükselmeleri neye göre oluyor şuan başladığım posizyondan ilerleme imkanım nasıl ? Memnunmusunuz vs
Açıkcası bağlı olduğunuz birime göre degisir ama şunun teminatını verebilirim mobbing olumsuz şeylerle karşılaşma ihtimaliniz çok düşüktür. Disiplinli ve adil bir yönetimi olduğunu düşünüyorum. TSS %100 iştirak olduğu için kurumlar arası kariyer yapma fırsatiniz mevcuttur. Maas gibi seyler de tamamen calistiginiz birim ve goreve bagli degisiyor fakat yan haklariniz iyi olacaktir.Merhaba öncelikle hangi birimde çalışıyorsunuz Ben lojistik elemanı olarak başlayacağım Firmadaki memnuniyet düzeyi nedir son iki senede aldığınız maximum zam oranı ne ve terfi yükselmeleri neye göre oluyor şuan başladığım posizyondan ilerleme imkanım nasıl ? Memnunmusunuz vs
Teşekkür ederim o zaman temizlik görevlisi ve Lojistik yardimci baya zaman alır inşallah hemen ararlarMerhaba mülakat sonuçları basvurdugunuz birime göre degisiklik gosteriyor ben 3 hafta sonra dönüş almıştım ama başka bir birimden arkadaşım 6 hafta icinde almıştı. Bu sürec daha da kısalabiliyor ihtiyac duyulan aciliyete göre. Ama mülakatınız olumlu ise iş süreci hızlı oluyor. Araya tatil falan girmezse hızlı bir süreçle işe baslamis oluyorsunuz
Grup grup cagiriyorlar. Yani ise alimda sizinle birlikte farkli birimler dahil en az 10 15 kisi daha oluyor yeni baslayanlar olarak, o yüzden süreç hızlı mı olur yavaş mı maalesef kestiremiyorum. Hakkınızda hayırlısı her sey gönlünüzce olsunTeşekkür ederim o zaman temizlik görevlisi ve Lojistik yardimci baya zaman alır inşallah hemen ararlar
Amin sagolunGrup grup cagiriyorlar. Yani ise alimda sizinle birlikte farkli birimler dahil en az 10 15 kisi daha oluyor yeni baslayanlar olarak, o yüzden süreç hızlı mı olur yavaş mı maalesef kestiremiyorum. Hakkınızda hayırlısı her sey gönlünüzce olsun
Mülakatlar nasıl çok zorlayıcı mi sağlık da elenme oluyor muGrup grup cagiriyorlar. Yani ise alimda sizinle birlikte farkli birimler dahil en az 10 15 kisi daha oluyor yeni baslayanlar olarak, o yüzden süreç hızlı mı olur yavaş mı maalesef kestiremiyorum. Hakkınızda hayırlısı her sey gönlünüzce olsun
Mülakatlar da çalışacağınız birime göre değişiyor ama korkmanız gerekmez çoğu zaman sohbet havasında ilerliyor. İngilizce istedikleri birimlerde bazen paragraf çevirisi yaptırıyorlar bazen ingilizce kendiniz tanıtmanı vs istiyorlar. Gerçekten bu işi yapabileceğinize ikna ederseniz cok rahat edersiniz. Sağlık ise belirli kriterleri var ama thy gibi çok fazla irdelemiyorlar yine de biriminize göre degisebilir. Kullandiginiz ilaclardan gecirdiginiz operasyonlarin ciddiyetine bakarlarMülakatlar nasıl çok zorlayıcı mi sağlık da elenme oluyor mu
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.