merhaba bende 1 ay önce ilan açıldıktan sonra başvuru yaptım yardımcı lojistik personeli ilanına.. önlisans mezunuyum.. fakat daha mülakata bile girmeden başvurudan 1 gün sonra olumsuz mail aldım.. neden olabilir anlamadım ?

@admin bilgin var mıdır bu konuda ?
Muhtemelen bu pozisyonlar için lise mezunlarını tercih ediyorlar.

• Like
Tepkiler: Saruman96
Merhabalar,

Foruma yeni katıldım, herkes gibi benimde diğer arkadaşlara faydam olsun diye yazıyorum.
Yardımcı lojistik için dün aranmıştım, bugünde mülakata gittim. Online genel yetenek, genel kültür ve kişilik envanter testi gönderildi, mülakattan önce yapmam istendi yaptım. Sınavlara ayrı ayrı giriyorsunuz. Ben kameralı pcden giriş yaptım. GY-GK soruları bence kolaydı, yaş problemi, alışveriş problemi vs tarzında mat1 soruları vardı.
Mülakat Atatürk havalimanı destek hizmetleri binasında yapıldı. Mülakattan önce SGK uzun hizmet dökümünü mail adreslerine atmanız isteniyor, yanınızda getirmenize gerek yok.
Bi toplantı odasına giderek sizlere sunum yapılıyor, yapılacak işler diye. şu an 2025 zamsız hali ile 3 ayda 1 çift maaşla maaş 33 bin₺ civarında. 2025 zammı eklenecek buna, İK asgari ücret zammı olan %30 gibi bir şey beklemeyin dedi. Ced(indirimli bilet hakkınız) var ayda 5 kere, devretmiyor her ay yenileniyor, tamamlayıcı sağlık sigortası var, mesaiye kaldığınız durumda da mesainiz var. Sunumdan sonra bireysel olarak mülakata alıyorsunuz, karşımda 2 İKcı vardı.SGK dökümünden çalıştığınız yerleri anlatıyorsunuz, ne iş yaptın neydi nasıldı vs normal sohbet muhabbet havasında geçiyor. Ortalama 6-8 hafta içerisinde dönüş yapacaklarını söylüyorlar.
Umarım sizlere faydası olur, Allah herkesin gönlüne göre versin.
sizin mezuniyetiniz nedir acaba ?

Merhabalar,

Foruma yeni katıldım, herkes gibi benimde diğer arkadaşlara faydam olsun diye yazıyorum.
Yardımcı lojistik için dün aranmıştım, bugünde mülakata gittim. Online genel yetenek, genel kültür ve kişilik envanter testi gönderildi, mülakattan önce yapmam istendi yaptım. Sınavlara ayrı ayrı giriyorsunuz. Ben kameralı pcden giriş yaptım. GY-GK soruları bence kolaydı, yaş problemi, alışveriş problemi vs tarzında mat1 soruları vardı.
Mülakat Atatürk havalimanı destek hizmetleri binasında yapıldı. Mülakattan önce SGK uzun hizmet dökümünü mail adreslerine atmanız isteniyor, yanınızda getirmenize gerek yok.
Bi toplantı odasına giderek sizlere sunum yapılıyor, yapılacak işler diye. şu an 2025 zamsız hali ile 3 ayda 1 çift maaşla maaş 33 bin₺ civarında. 2025 zammı eklenecek buna, İK asgari ücret zammı olan %30 gibi bir şey beklemeyin dedi. Ced(indirimli bilet hakkınız) var ayda 5 kere, devretmiyor her ay yenileniyor, tamamlayıcı sağlık sigortası var, mesaiye kaldığınız durumda da mesainiz var. Sunumdan sonra bireysel olarak mülakata alıyorsunuz, karşımda 2 İKcı vardı.SGK dökümünden çalıştığınız yerleri anlatıyorsunuz, ne iş yaptın neydi nasıldı vs normal sohbet muhabbet havasında geçiyor. Ortalama 6-8 hafta içerisinde dönüş yapacaklarını söylüyorlar.
Umarım sizlere faydası olur, Allah herkesin gönlüne göre versin.
Yani 3.ayda maaş 66bin civarı mı yatacak

Ben 27 aralıkta mülakata gittim lojistik için, bizim gibi giden bir sürü grup var anladım kadarıyla, o tarihde mülakata gelipde geri dönül alan biri varmı, hatta bir arkdaş var ona soruşturdum dosya sürekli güvenlik soruşturmasında denildi nerdeyse 1.5 ay oldu hala dönüş yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.