Arkadaşlar rutin hayatınıza devam edin Ahmet Mehmet ne demiş aldırış etmeyin şansınız varsa ararlar dediğim gibi alımlar yavaş ilerliyor ben mayısta girdim sınava beni aradan baya bi. Zaman geçmiş ti aradılar buraya bel bağlamayın beni iga aradı girmedim gerek yok şuan çalıştığım yer hem kadrolu hem 8 saat hem yeme içme sınırsız sosyal olarak maaş olarak iyi bi yer otellere bakın az İngilizceniz olsun yeterli kahvaltı yemek servis maaş çok iyi özel sağlık sigortası vs buralara başvururlar yapın olursa yine TSS ye gidersiniz kolay ve maaşı iyi olan insana değer veren yerlere başvurular yapın güvenlik işi çok ama her yerde çalışılmaz.

Arkadaşlar rutin hayatınıza devam edin Ahmet Mehmet ne demiş aldırış etmeyin şansınız varsa ararlar dediğim gibi alımlar yavaş ilerliyor ben mayısta girdim sınava beni aradan baya bi. Zaman geçmiş ti aradılar buraya bel bağlamayın beni iga aradı girmedim gerek yok şuan çalıştığım yer hem kadrolu hem 8 saat hem yeme içme sınırsız sosyal olarak maaş olarak iyi bi yer otellere bakın az İngilizceniz olsun yeterli kahvaltı yemek servis maaş çok iyi özel sağlık sigortası vs buralara başvururlar yapın olursa yine TSS ye gidersiniz kolay ve maaşı iyi olan insana değer veren yerlere başvurular yapın güvenlik işi çok ama her yerde çalışılmaz.
Ben oteldeyim şuanda maaş bir düşük aama yeme içme var 1 vesait evime 20 dakka falan sürüyor Yani bekliycez dediğin gibi bizim kurdagımızda kalmış gibi oldu üstüne basarak kesinllikle mail gelcek dediler ben başka birinden duydum 4 ay sonra işe başlamış

Büyük oteller veriyor a dan z ye bide sosyal insanların içindesin değerli hissediyorsun ben mesela 5 yıldızlı bi otelde çalışıyorum maaş 45 bin bu tarz yerlere başvuru yap derim.

Bana başta dediler süreç uzun sürecek diye tahmin ettim bence otel için bekletiyorlar hâlâ açılmadı çünkü olumsuz olsa gelirdi mail beklemek en iyisi

türk hava yolları ise hatice fehime sultan yalıları ortaköyde o daha açılmadı nisanda herhalde

fehime sultan evet süreç uzadı sebeb nedir bilmiyoruz bence bekletilme sebebi orası diye düşünüyorum ora alımı bitirsin belli olacak ben mülakata girdiğimde bana sadece Ortaköy vs söylendi ora olduğunu bilmiyordum 2 ay içinde herşey belli olur otel dediğim gibi farklı yabancı dil diksiyon boy tip istiyorlar bu seçimi bence havuzdan ona göre yapacaklar herşeyin hayırlısı umarım emekleriniz boşa çıkmaz arkadaşlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.